consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Țuca Elena Carmen – Psihoterapeut integrativ – București

Țuca Elena Carmen – Psihoterapeut integrativ – București

Țuca Elena Carmen – Psihoterapeut integrativ – București

:
: Impreuna, vom gasi drumul ce te va duce spre eliberarea de trecut, spre autocunoastere si spre vindecarea ranilor sufletesti!
: BUCURESTI
: 0724.748.817

Detalii activitate

Pasionata de intelegerea tainelor sufletului uman si de modul in care pot fi vindicate ranile sufletesti, mi-am indreptat pasii catre studiul psihologiei, respectiv psihoterapiei. Astfel, dupa absolvirea Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, mi-am facut formarea ca psihoterapeut in scoala romano-britanica de psihoterapie integrativa: Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa.
Fiind psihoterapeut acreditat COPSI (cod 14452), odata cu toamna anului 2012, am inceput sa practic in cabinet, lucrand atata cu adulti, cat si cu copii.
Pe langa practica in cabinet, din ianuarie 2011 pana in prezent, sunt si redactorul coordonator al revistei Inside – Jurnal de Psihoterapie Integrativa, publicatia Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa. Din dorinta de a fi accesibila unui numar cat mai mare de cititori, revista Inside s-a transformat in blog.

Dar sa fiu psihoterapeut e pe primul plan. In ultimii doi ani jumatate mi-am petrecut mare parte din timp insotindu-mi pacientii pe drumul vindecarii lor si spre drumul catre adevaratul lor sine. Implicarea, daruirea, empatia si adaptarea la nevoile fiecarui pacient in parte sunt principiile dupa care ma ghidez in fiecare caz pe care il am.

Astfel, daca te confrunti cu una dintre problemele enumerate mai jos:
• te confrunti cu depresia;
• iti lipseste increderea in fortele tale proprii;
• ai atacuri de panica;
• te urmareste o frica generalizata nu iti da pace;
• ai suferit o trauma care a lasat urme adanci in sufletul tau;
• a murit cineva drag tie si nu stii cum sa treci peste acest eveniment nefericit;
• ai fost la un pas de a-ti pune capat zilelor;
• vrei sa iti perfectionezi abilitatile de comunicare;
• vrei sa te descoperi pe tine insuti.

Atunci venirea ta aici nu e intamplatoare! A sosit timpul sa incepem calatoria terapeutica intr-un cadru securizant si confidential!
Impreuna, vom gasi drumul ce te va duce spre eliberarea de trecut, spre autocunoastere si spre vindecarea ranilor sufletesti!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile