consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Trifu Daniela – Terapie Quantum Touch – Mangalia

Trifu Daniela – Terapie Quantum Touch – Mangalia

Trifu Daniela – Terapie Quantum Touch – Mangalia

: Quantum Touch nu este doar o metodă terapeutică extrem de simplă și eficientă, ci si o cale prin care poți depăși iluzia realității materiale, poți transcende planurile grosiere și poți accesa abilițăți latente. Tehnica poate fi folosită atât în ședințe față în față, cât și la distanță, cu aceeași eficiență. Poate fi folosită pentru afecțiuni fizice, dar și în dezechilibre emoționale. Practic, nu există limite in folosirea acestei terapii.
: Mangalia
: Str. Matei Basarab nr. 25 A | La domiciliul pacientului
: 0747.339.047

Detalii activitate

Exact asa cum traim intr-o lume solida sau materiala, traim si intr-o lume non-materiala, non-solida, invizibila. Aerul pe care il respiram si razele soarelui sunt invizibile si cu toate acestea ele sunt vitale pentru crearea si continuarea vietii insesi.
Fiecare molecula, fiecare substanta, forma sau element component al Universului are propriul camp energetic, propria frecventa vibrationala, porpriul tipar de miscare si nivel de interactiune in conformitate cu propria capacitate unica.
Medicina vibratională accesează un nivel extrem de subtil al conștiinței noastre și prin aceasta ne apropie de esența noastră în toate dimensiunile ei. Vindecarea energetică este una dintre cele mai puternice și mai rapide metode pentru facilitarea procesului de recuperare și însănătoșire.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed