Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Tedy Crestin – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Tedy Crestin – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Tedy Crestin – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

: ,
: Servicii oferite: Psihoterapie Training Coaching Dr. Tedy Crestin Psihoterapeut adlerian, trainer si coach, redactor si realizator al emisunii radio „Shalom Psihologia”. La baza practicii mele sta „insightul”, concluzia la care ajunge clientul in urma trainingului, coachingului sau terapiei. Constientizarea, urmata de implicare si efort stau la baza adaptarii la schimbare. Am sustinut traininguri si seminarii [...]
: BUCURESTI
: 0726.852.395

Detalii activitate

Servicii oferite:

  • Psihoterapie
  • Training
  • Coaching

Dr. Tedy Crestin

Psihoterapeut adlerian, trainer si coach, redactor si realizator al emisunii radio „Shalom Psihologia”.
La baza practicii mele sta „insightul”, concluzia la care ajunge clientul in urma trainingului, coachingului sau terapiei. Constientizarea, urmata de implicare si efort stau la baza adaptarii la schimbare.
Am sustinut traininguri si seminarii in mediul corporate si pentru publicul larg, sunt realizatorul unei emisiuni pe teme psihologice la radio „Shalom” si ca hobby incerc sa gasesc solutii simple la probleme complexe.
In ultima vreme m-am concentrat pe dezvoltare personala si practica psihoterapiei adleriene centrata pe interesul social, ca o metoda simpla si eficienta pentru a ne confrunta cu problemele noastre.

ro.linkedin.com/pub/tedy-crestin/2/29b/840

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Tedy Crestin – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti”

  • ionela loredana spune:

    dureri in picioare maini cap si imaginati urate acum au mai disparut din gand dar persista dureri la glezne si de la maini catre spate si capul putin si numai atragea sa mai fac nimic ma ia plansu când ma ia durerile parca nu mai sunt cine eram nu pot merge mult când ma apuca starea aceasta si numai rad ca inainte acum ma ridic din pat dar au fost zile in care trageam doar sa stau in pat si mi se parea ca numai am forta pentru nimic ca inima numai are viata parca pentru ce sa traiasca nu isi mai dorea nimic am stat in rugaciuni si am pus si pe alti sa se roage dar nu pot sa ma plimb mult ca ma iau durerile de picioare spate si la roata capului atunci numai simpt capabil sa mai merg ajutatima oare de la frica trauma de ce ma manifest asa

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile