consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Tatu Adina – Psiholog – Bucuresti

Tatu Adina – Psiholog – Bucuresti

Tatu Adina – Psiholog – Bucuresti

:
: Psiholog acreditat COPSI, specialist psihologie educationala
: BUCURESTI
: 0749.032.283

Detalii activitate

Acum că reîncepe şcoala reapar şi dificultăţile pe care le ai cu copilul tău (refuz şcolar, insucces şcolar, neadaptarea la mediul şcolar, teama de a merge la grădiniţă, respectarea regulilor, gestionarea furiei şi a anxietăţii etc.).
Psiholog acreditat, ofer servicii de consiliere psihologică pentru copii şi părinţi.
În cadrul şedinţelor individuale cu copilul, prin tehnici de intervenţie comportamentală şi terapie prin joc, îl învăţăm pe acesta să devină mai flexibil, să îşi gestioneze eficient emoţiile negative, să înţeleagă şi să respecte regulile şi normele, să fie mai sociabil.
În cadrul şedinţelor de consiliere parentală se oferă sugestii şi direcţii părinţilor în ceea ce priveşte adaptarea stilului educaţional, noi strategii educative, metode de comunicare eficientă cu copilul, modalităţi de cooperare cu şcoala.
În cazul dificultăţilor de învăţare sau de adaptare şcolară se oferă consiliere şi sugestii de abordare a copilului, cadrelor didactice.
Programarea şedinţelor este flexibilă şi vor fi stabilie astfel încât să se potrivească cu programul părintelui şi al copilului.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed