consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Sultan Calil – Reiki | Cristaloterapie | Aromoterapie – Constanta

Sultan Calil – Reiki | Cristaloterapie | Aromoterapie – Constanta

Sultan Calil – Reiki | Cristaloterapie | Aromoterapie – Constanta

: Maestru Reiki ofer initieri si cursuri Reiki traditional, in sistemul Reiki Usui, terapie reiki si cristaloterapie.
: Constanta
: La domiciliu
: 0744.557.349

Detalii activitate

Reiki – terapia prin lumina
Reiki este un sistem de „terapie prin lumină“ (terapii alternative) eficient, simplu, accesibil indiferent de credinţă, rasă, apartenenţă socială. Cum în lume există numeroase şcoli şi foarte buni maeştri de la care se poate primi iniţierea/acordajul (absolut obligatorie pentru practicarea Reiki, indiferent de nivelul de „performanţă“ către care se tinde), prezenţa acestui sistem de terapie şi cunoaştere în bagajul celui care doreşte să-şi trateze trupul şi sufletul este necesară.

Ofer servicii de terapie Reiki si cristaloterapie. O sedinta de terapie Reiki reprezinta atat sansa ta sa scapi pentru un timp de agitatia lumii exterioare intr-un mediu relaxant si benefic, cat si un proces complex care te ajuta sa te vindeci pe toate planurile, de la cel trupesc si pana la cel spiritual. Aplic tehnici specifice cristaloterapiei intrucat aceste minunate produse ale Mamei Geea au capacitatea de a amplifica foarte eficient energiile vindecatoare. Cristaloterapia este cea mai veche forma de terapie alternativa. Aromele si muzica sunt metode care completeaza intotdeauna terapia, indiferent de alte metode aplicate. Aceste metode promoveaza, pe langa o stare de bine, si relaxarea generala a trupului – foarte necesara procesului de vindecare completa si suficient de rapida, in functie de problemele cu care se prezinta fiecare client la terapie.

Pentru mai multe informatii si pentru programari va rugam sa sunati la tel: 0744 55 73 49 sau pe e-mail la tess20145@gmail.com


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Sultan Calil – Reiki | Cristaloterapie | Aromoterapie – Constanta”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile