Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Petcu Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Bucuresti

Petcu Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Bucuresti

Petcu Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Bucuresti

:
: Terapeut Bowen Bowtech
: BUCURESTI
: Sectorul 6
: 0744.571.090

Detalii activitate

Tehnica terapeutică Bowen este o terapie holistică care se bazează pe stimularea capacităţii de autovindecare a organismului.
Prin aplicarea mişcărilor foarte delicate ale tehnicii terapeutice Bowen, pe anumite locaţii precise pe corp, cerem „doctorului interior” să preia comanda şi să înceapă procesul de vindecare.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

4 Mesaje la “Petcu Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Bucuresti”

 • Cosmina spune:

  Buna ziua,

  M-ar interesa locatia la care va pot gasi si cat ar costa sedinta.

  Multumesc,
  Cosmina

 • Lidia spune:

  Copil 9 ani, plus mare , posibil face atacuri de panica
  Multumesc

 • Gabriela spune:

  Buna ziua D-na Petcu,

  in cazul colitei ulceroase cum s-ar putea aborda pentru a iesi de pe medicatia cu atatea efecte secundare si cum s-ar putea ajunge la tratare si insanatosite?
  Cu speranta si multumiri pentru un Feedback.

 • Manuela Pisarciuc spune:

  Am ajuns la doamna Simona Petcu cand mi-a ajuns cutitul la os, dupa un traumatism la coloana pe care il suferisem in urma cu 6 luni. Intuiam ca in spatele acelui accident era ceva mai mult, mai profund. Am avut o discutie de la suflet la suflet (este si un psiholog foarte bun) in care m-a ajutat sa identific problemele care au dus la acel traumatism (raspunsul la inevitabila intrebare: de ce mi s-a intamplat asta?). Mai vreau sa spun ca doamna Simona este un om cald, empatic, cu o mare dorinta de a ajuta.
  Terapia in sine este o placere, o totala relaxare, simti doar caldura palmelor doamne Simona, o imensa iubire pe care o transmite corpului tau. Nu exista nicio miscare brutala, nimic care sa te faca sa nu te simti in siguranta. Si efectul a fost aproape imediat, simti cum se “trezeste” corpul tau si incepe sa lucreze. A doua zi deja durerea nu mai era, iar asta se intampla dupa 6 luni in care suferinta facea parte din viata mea in permanenta.
  Am scris toate aceste lucruri nu pentru a face reclama, ci pentru ca le-am trait pe propria piele si mi-am demonstrat ca putem sa ne vindecam cu ajutorul acestei terapii bowen, chiar daca nu credem ca se poate si sa alegem terapeutul cel mai potrivit pentru noi.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita