consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Simion Raluca si Popovici Filip – Psihoterapie | Consiliere psihologica | Psihologie – Bucuresti

Simion Raluca si Popovici Filip – Psihoterapie | Consiliere psihologica | Psihologie – Bucuresti

: Consiliere pentru dezvoltare personala, consiliere psihologica, psihologie si psihoterapie.
: BUCURESTI
: Calea Grivitei nr 107-109, sc. 1, ap. 14, et. 2, interfon 014
: 0729.136.460, 0744.794.378

Detalii activitate

Suntem o echipă de psihologi cu pregătire de calitate în domeniul psihologiei, orientați către cunoaștere, autocunoaștere și dezvoltare continuă. De altfel, blogul nostru s-a născut din nevoia de a face cunoscute cât mai multe informații despre modul în care fiecare dintre noi funcționează ca un întreg, atât fizic, psihic cât și spiritual. Ne propunem ca prin articolele noastre să trasăm câteva repere în drumul fiecăruia dintre noi către sine, către adevarata lume interioară bogată în resurse ce așteaptă să fie descoperite și folosite.

Raluca Maria Simion, doctorand în psihologie – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, licențiată în Psihologie și Jurnalism la Universitatea din București, master în Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (P.E.U.) și dezvoltare personală, consilier și psihoterapeut P.E.U, cu competențe în consilierea psihologică și psihoterapia centrată pe adult-copil-cuplu-familie, în dezvoltarea personală individuală și de grup, cu drept de liberă practică sub supervizare

Alexandru-Filip Ppopovici, doctorand în psihologie – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, licențiat în Psihologie și Teologie, master în Psihodiagnoză, psihoterapie experiențială unificatoare (P.E.U.) și dezvoltare personală, consilier și psihoterapeut P.E.U, cu competențe în consilierea psihologică și psihoterapia centrată pe adult-copil-cuplu-familie, în dezvoltarea personală individuală și de grup, cu drept de liberă practică sub supervizare.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile