Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Sigmirean Alexandra – Psihologie / Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

Sigmirean Alexandra – Psihologie / Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

Sigmirean Alexandra – Psihologie / Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

:
: Psiholog cu liberă practică în consilierea cognitivă și comportamentală pot veni în ajutorul oricărei persoane care se confruntă cu nevoia de schimbare. Pentru a susține acest proces voi avea ca singur obiectiv facilitarea procesului de dezvoltarea personală și de obținere a unei stări de bine generală.
: Cluj-Napoca
: Str. Eroilor nr. 44
: 0264.450.445
: 0755.218.908
:

Detalii activitate

Cabinetul Individual de Psihologie Sigmirean Alexandra ofera servicii de consiliere psihologica de specialitate. Consiliere psihologica vizează probleme de natură emoțională, a sănătății psihice și fizice, a dificultăților din aria socială: loc de muncă, școală, familie, prieteni, ce pot fi întâlnite pe parcursul diferitelor stadii ale vieții, se focuseaza pe principalii factori stresori ce pot sta în calea dezvoltării individuale ori a integrării ca parte a unei comunități, familii, cuplu etc.

Consilierea psihologică are ca obiectiv susținerea depășirii perioadei de criză, îndepărtarea sau crearea mecanismelor de a face față factorilor stresori, cu scopul îmbunătățirii stării de bine .

În cadrul ședințelor de consiliere clientul beneficiază de o evaluare psihologică a stării mentale și i se oferă posibilitatea de a parcurge un plan de intervenție personalizat centrat pe obiectivele pe care și le propune.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari