consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Sigmirean Alexandra – Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

Sigmirean Alexandra – Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

Sigmirean Alexandra – Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala – Cluj-Napoca

: Psiholog cu liberă practică în consilierea cognitivă și comportamentală pot veni în ajutorul oricărei persoane care se confruntă cu nevoia de schimbare. Pentru a susține acest proces voi avea ca singur obiectiv facilitarea procesului de dezvoltarea personală și de obținere a unei stări de bine generală.
: Cluj-Napoca
: Str. Eroilor nr. 44
: 0264.450.445
: 0755.218.908
:

Detalii activitate

Formare:

  • Consiliere psihologică – cognitivă și comportamentală

Cabinetul Individual de Psihologie Sigmirean Alexandra ofera servicii de consiliere psihologica de specialitate. Consiliere psihologica vizează probleme de natură emoțională, a sănătății psihice și fizice, a dificultăților din aria socială: loc de muncă, școală, familie, prieteni, ce pot fi întâlnite pe parcursul diferitelor stadii ale vieții, se focuseaza pe principalii factori stresori ce pot sta în calea dezvoltării individuale ori a integrării ca parte a unei comunități, familii, cuplu etc.

Consilierea psihologică are ca obiectiv susținerea depășirii perioadei de criză, îndepărtarea sau crearea mecanismelor de a face față factorilor stresori, cu scopul îmbunătățirii stării de bine .

În cadrul ședințelor de consiliere clientul beneficiază de o evaluare psihologică a stării mentale și i se oferă posibilitatea de a parcurge un plan de intervenție personalizat centrat pe obiectivele pe care și le propune.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed