consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Rus Flaviu – Terapie Reiki – Targu Mures

Rus Flaviu – Terapie Reiki – Targu Mures

Rus Flaviu – Terapie Reiki – Targu Mures

:
: Oriunde ai fi și orice ai face, iubește și dăruiește ceea ce ești, construiește-ți propria ta inimă, umple-o cu iubire și apoi dăruiește-te.
: Targu Mures
: Targu Mures
: 0721 471 160

Detalii activitate

Alergand pe drumul nostru, atenti la fiecare piatra, la fiecare obstacol si la fiecare cotitura, uitam sa privim in jur. Priveste calator prin viata si in jurul tau si observa ca nu esti singur pe acest drum, iar privelistea asternuta atent de Dumnezeu iti apartine si bucuria ei iti face pasul mai sprinten. Intinde o mana calatorului de langa tine si reaminteste-i de unde rasare soarele.

Ma numesc Flaviu Rus si sunt nascut la 20 octombrie 1975 in Cluj Napoca, iar din 1996 locuiesc la Targu Mures. M-am format ca terapeut in cadrul Scolii InfoLight si sunt initiat pe mai multe sisteme reiki si ezoterice. Sunt acreditat ca terapeut de catre Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania.
Ma puteti contacta telefonic la numarul 0721 47 11 60 sau prin e-mail, la adresa reikitgmures@gmail.com sau flaviu2006rus@yahoo.com.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Rus Flaviu – Terapie Reiki – Targu Mures”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile