Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cabinet Romi Kinetics (Chiriac Romulus) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Galati

Cabinet Romi Kinetics (Chiriac Romulus) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Galati

Cabinet Romi Kinetics (Chiriac Romulus) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Galati

: Romi Kinetics este un cabinet de recuperare medicala prin programe de kinetoterapie si masaj, care primeste intr-un cadru linistit si placut pacienti de toate varstele, de la sugari pana la varstnici.
: Galati
: Micro 17, str. Oltului nr. 39, bl. G4C, sc. 4
: 0753938707

Detalii activitate

Romi Kinetics este un cabinet de recuperare medicala prin programe de kinetoterapie si masaj care primeste intr-un cadru linistit si placut pacienti de toate varstele, de la sugari pana la varstnici. Tratamentele te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, altfel spus, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.

Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varste si in functie de tipul afectiunii:

 • ortopedice: cifoze, scolioze, lordoze, entorse, fracturi etc.;
 • reumatologice: discopatie degenerativa, hernie de disc, spondiloza, gonartroza etc.;
 • neurologice: pareza, paralizie, sindroame neurologice etc.;
 • endocrino-metabolice: obezitate, diabetul zaharat;
 • genetice: sindrom Down, sindrom de deletie etc.

In conditiile de stres in care traim astazi, avem nevoie si de clipe de liniste, si, de aceea, Romi Kinetics se adreseaza si persoanelor care doresc sa elimine stresul acumulat zi de zi, punandu-le la dispozitie mai multe tipuri de masaj, de la masaj de relaxare/somatic, masaj terapeurtic, reflexoterapie, drenaj limfatic pana la masaj anticelulitic. Masajul este realizat de catre personal specializat. Fie ca ne referim la masaj terapeutic, de relaxare sau anticelulitic, el trebuie efectuat in conditii optime de igiena si un ambient placut. Sedintele de masaj sunt insotite de muzica si esente parfumate. Se foloseste muzica specifica de relaxare care vine in completarea efectelor benefice ale masajului.

Servicii disponibile in cadrul cabinetului:

Kinetoterapie: Recuperarea medicala este o activitate complexa medicala, educationala si profesionala prin care se urmareste restabilirea cat mai deplina a capacitatilor functionale reduse sau pierdute de catre o persoana, in urma unor boli congenitale sau dobandite ori a unor traumatisme, precum si dezvoltarea nervoasa compensatorie si de adaptare, respectiv “o viata activa cu independenta economica si/sau sociala” (Academia Romana de Stiinte). In covalescenta se urmareste reabilitarea functiei pierdute (partial sau total) prin utilizarea diverselor mijloace terapeutice. In postcovalescenta se urmareste mentinerea rezultatelor si lichidarea deficientelor functionale restante.

Masaj: presupune o prelucrare metodica a partilor moi ale corpului in scop profilactic sau curativ, prin intermediul unor manevre, tehnici si procedee manuale. Masajul poate fi de mai multe feluri: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj pentru sportivi, etc. Masajul de relaxare se realizeaza lent cu manevre si tehnici care duc pacientul intr-o stare de liniste si relaxare deplina. Masajul anticelulitic presupune o metoda buna pentru a elimina si preveni celulita. Pentru sportivi masajul este benefic in stare de oboseala, contracturi musculare, etc.

Terapie manuala: Sedinta de terapie manuala presupune o metodă de tratament în care complexul tehnicilor de manipulare osteo-articulare se efectuează cu mainile, in scopul de a elimina blocările funcţionale musculare şi clemele, eliberarea nervilor în mod sigur şi eficient. Aceasta contine si procedee de punctoterapie, tehnici si procedee speciale de masaj, elemente de stretching.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Cabinet Romi Kinetics (Chiriac Romulus) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Galati”

 • LIDIA spune:

  Sunt operata de mastectomie bilaterala si trebuie sa fac drenaj limfatic .Va rog sa-mi spuneti daca se poate face la dv si cat costa sedinta .

 • Costel Bogdanel spune:

  Se poate face fizio kineto terapie prin casa de asigurari la dumneavoastra?

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita