consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Petrisor Raul – Terapii alternative si complementare – Cluj

Petrisor Raul – Terapii alternative si complementare – Cluj

Petrisor Raul – Terapii alternative si complementare – Cluj

: Terapeut de terapii alternative si complementare - Cluj
: Cluj-Napoca
: 0748.339.373 | 0729.091.636

Detalii activitate

Petrisor Raul este absolvent al facultăţii de Construcţii de Maşini din cadrul Universitaţii Tehnice Cluj Napoca.

Nascut si educat in Romania, Raul combina intr-un mod unic ingineria cu spiritualitatea. In timp ce isi obtinea diploma in Mecatronica si Roboti Industriali de la Facultatea Tehnica din Cluj-Napoca, incepe sa studieze stiintele spirituale prin intermediul Societatii Romane de Radiestezie. Implicandu-se in mod activ in activitatiile societatii devine lector si vicepresedinte al filialei din Cluj Napoca. De-atunci a ajuns sa fie autorizat in predarea a peste 15 sisteme de vindecare, incluzand Usui Reiki Shiki Ryoho, Karuna Reiki, Usui Tibetan Reiki, Multidimensional Shamballa Reiki, Sacred Path Reiki si Sistemul de Vindecare Atlantis.

Prin pelegrinarile in Statele Unite ale Americii, Europa şi Siberia, Raul a pus bazele Scolii Luminii Interioare (Scoala Misterelor din Romania) şi a Centrului International de Reiki, oferind cunoaştere şi invataturi spirituale autentice pentru şi in folosul evolutei Umanitatii. Unul dintre scopurile importante ale acestei şcoli este oferirea şi transmiterea tehnicilor pentru evolutia spirituala pentru ai ajuta pe cei interesati in auto-cunoaştere şi auto-intelegere. Oferind o cale spirituala prin auto-purificare si auto-transformare la toate nivelele constiente si subconstiente pentru activarea darurilor Divine si marirea potentelor in folosul Luminii, Divinitatii si ajutorul Umanitaii.

Raul este un profesor talentat si ii face placere sa lucreze cu oamenii, ajutandu-i sa isi decopere si activeze calitatiile, darurile spirituale, sa manifeste si mareasca potentele spirituale, pentru a gasi pacea, intelepciunea si cunoastrea necesara pentru indepinirea contractele divine.

Pregatire:

 • Acreditat ca formator de formatori (Trainer of Trainers), de catre Institutul de Training, Studii si Cercetari ITSC, PIMMJM, Tg. Mures, Romania;
 • Ghid si trainer in cadrul Scolii lumii interioare;
 • Maestru Profesor în Usui Shiki Reiki Ryoho;
 • Certified and Registred to International Reiki Center, Woodinville, Washington, USA;
 • Maestru profesor în Karuna Reiki;
 • Maestru profesor în Tibetan Reiki;
 • Maestru profesor în Crystal Reiki;
 • Maestru profesor în Ama Deus;
 • Maestru profesor în Shamballa;
 • Maestru profesor în Gendai Reiki Ho *.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Petrisor Raul – Terapii alternative si complementare – Cluj”

 • MINEA spune:

  Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta,stiu ca hipnoterapia se poate practica si de la distanta,sunt in Italia si de ceva ani ma lupt cu a ma schimba stiu ca asta e sursa multor probleme de sanatate de care sufar in prezent.chisturi,noduli ,adenom hipofizar,lombosciatalgie,hernie para si inter discale,coccigodinia….offf si inca multe.in decursul acestor probleme am avut parte de doctori indiferenti si superficiali seriozitate deloc si din pacate sau agravat problemele m ai mult.In speranta de a gasi surse de ajutor ,astept vesti de la dumneavoastra.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile