consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Tita Raluca – Psihoterapie IMAGO | Psihologie clinică | Coaching Points of You – București

Tita Raluca – Psihoterapie IMAGO | Psihologie clinică | Coaching Points of You – București

: Psihoterapeut IMAGO, psiholog clinician și coach Points of You
: BUCURESTI
: Str. Virgil Pleșoianu, nr. 81 A, sector 1
: 0735.319.028

Detalii activitate

Formări:

  • Psiholog clinician;
  • Expert relațional IMAGO;
  • Specialist „Points of You”.

Președinte Fundația Gimmyni

Psihologia este meseria pe care am ales-o cu sufletul, scopul vieții mele și ceea ce mă face cea mai împlinită!

Încă de când eram adolescentă mi-am dorit să devin psiholog, fără să mă gândesc măcar o clipă că aș fi putut deveni altceva. Psihologia m-a ajutat să evoluez ca și persoană și să ajung specialistul, mama și femeia care sunt astăzi. Această profesie mă împlinește în fiecare zi, cu fiecare beneficiar care trece pragul cabinetului meu și care pleacă cu zâmbetul pe buze.

Fiecare adult, adolescent, copil și cuplu are povestea lui unică, la care am imensa bucurie de a contribui pentru a o face și mai frumoasă. Scepticii ar spune că așa ceva nu este posibil și mai ales, nu de fiecare dată. Tocmai de aceea este important să ne dorim să demonstrăm contrariul tuturor celor care se îndoiesc că puterea spre adevărata fericire se află în noi!

Deși uneori avem nevoie de motivație și îndrumare din partea cuiva, suntem unicii responsabili pentru bunăstarea noastră. Este important ca măcar să aspirăm spre bucurie, echilibru și împlinire înainte de a le avea, iar la nevoie să nu ezităm să cerem ajutor!

Scopul meu ca și profesionist este atins în momentul în care adulții îmi povestesc că au scăpat de stările de anxietate, atacurile de panică sau când au reușit să depășească un anumit episod dificil din viață. Un sentiment și mai puternic resimt atunci când reușesc să îi îndrum în dezvoltarea lor pe cei mici, copii și adolescenți cu sau fără întârzieri în dezvoltarea mintală, pentru care, terapia este poate singura lor șansă pentru o dezvoltare sănătoasă.

Marea mea împlinire rămâne însă momentul în care reușesc să aduc armonie în viața de cuplu. Vremurile în care trăim sunt extrem de diferite de cele în care au trăit părinții noștri și astfel, viața de cuplu devine, cel puțin o dată în existența noastră, complicată pentru oricine. Preferăm astfel să schimbăm relațiile atunci când ceva nu ne mulțumește, fără a ne da seama că vom repeta iar și iar aceleași greșeli. Preferăm să „aruncăm”, în loc „să reparăm”, lăsând în sufletul nostru deznădejde și neîmplinire.

Cel mai important ar fi să conștientizăm cât de important este să lucrăm în cuplu și cât de important este să învățăm să comunicăm eficient, chiar și atunci când ne certăm. Cei care își doresc să lupte pentru fericirea lor sunt singurii care vor ajunge la un rezultat! Așadar, momentele în care partenerii ies din cabinet ținându-se de mână și rupând actele de divorț reprezintă împlinirea anilor lungi de studiu și pasiune pentru această minunată profesie!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile