consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Pătru Monica Daniela – Psihoterapie integrativă – București și online

Pătru Monica Daniela – Psihoterapie integrativă – București și online

Pătru Monica Daniela – Psihoterapie integrativă – București și online

:
: Datorita atat experientei acumulate de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate cu oamenii, cat si pregatirii de psiholog specializat in psihoterapii integrative am constatat ca este extrem de importanta relatia terapeutica dezvoltata si ca uneori relatia este cea care vindeca, pentru ca oamenii doresc sa relationeze sau sunt dependenti de relatii. Prin specializarea pe care o am, va pot ajuta să manageriati: starile anxioase, depresia, anxietatea si depresia post covid, atacul de panica, fobiile, tulburarile emotionale, tulburarile de somn, stresul si traumele mai mici sau mai mari generate de evenimentele negative din viata dumneavoastra. SPECIALIZARI: Psiholog specializat in psihoterapii integrative acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania; Licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti; Master in Psihanaliza, Universitatea Titu Maiorescu; Absolventa a Scolii de psihoterapie integrativa Erskine; Membra a Asociatiei de Psihoterapie Integrativa.
: BUCURESTI
: P-ta Rosetti, sector 2
: 0723.270.248

Detalii activitate

Ma numesc Monica Daniela Patru si sunt psiholog acreditat cu formare in psihoterapie integrativa si master in psihanaliza, in cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Vin in intampinarea dvs. cu suport psihologic pentru intreaga gama a tulburarilor psihice, de la stres, anxietate, depresie pana la tulburari comportamentale si psihosomatice complexe.

In functie de preferintele dvs. sedintele noastre de psihoterapie se pot desfasura fie online, fie in cadrul cabinetului situat in Bucuresti, str. Vasile Lascar nr 5 – 7, sector 2 (reper P-ta Rosetti). Durata sedintei de psihoterapie individuala adolescenti, adulti si varstnici este de 50 minute.

De ce psihoterapie integrativa?

Rolul terapeutului integrativ este de a evidentia valoarea innascuta a fiecarui om, de a accentua procesul de dezvoltare al persoanei si de a obtine o schimbare pozitiva in viata.

Pentru ca oamenii isi doresc sa relationeze si sunt dependenti de relatii, elementul central al psihoterapiei integrative este relatia terapeutica, care se stabileste intre terapeut si client.  Cercetarile au aratat ca, intr-o terapie, relatia terapeutica poate avea rol vindecator intr-o proportie foarte mare.

Printre situatiile cu care ma intalnesc frecvent, mentionez :

  • tratarea simptomelor generate de stres si trauma atat prin tehnici integrative, cat si prin metoda EMDR;
  • tratarea depresiei, starilor anxioase, atac de panica, diverse fobii, tulburari comportamentale, tulburari emotionale, tulburari de comportament alimentar, tulburari psihosomatice.

Tariful per sedinta psihoterapie individuala adolescenti, adulti si varstnici este de 120 lei.

Va astept cu drag.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile