Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Doboș Alina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

Doboș Alina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

Doboș Alina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

: În ședințele de psihoterapie cu mine vei simți că ești ascultat/ă, că ești înțeles/înțeleasă și că îți sunt alături în drumul tău spre vindecare, spre eliberare și spre o viață echilibrată.
: BUCURESTI
: Str. Caderea Bastiliei nr. 56-58 (zona Romană)
: 0723.468.239

Detalii activitate

Sunt psiholog autonom și psihoterapeut integrativ acreditat de către Colegiul Psihologilor din România.

În ședințele de psihoterapie cu mine vei simți că ești ascultat/ă, că ești înțeles/înțeleasă și că îți sunt alături în drumul tău spre vindecare, spre eliberare și spre o viață echilibrată.

Psihoterapia pe care o practic este personalizată în funcție de nevoile fiecărei persoane, iar abordarea mea este una plină de empatie și compasiune față de suferința umană. În cadrul ședințelor de psihoterapie lucrez cu adolescenți, adulți și cupluri.

O parte din temele pe care le acopăr în activitatea mea sunt: anxietate, depresie, gândire obsesivă și comportamente compulsive, fobii, tulburări alimentare, traume, dificultăți de relaționare și de comunicare, rezolvare de probleme și dezvoltare personală.

În prezent îmi desfășor activitatea în cabinet cu persoane din București pentru care este mai facil să avem ședințele față în față și online cu persoane din alte localități sau din capitală pentru care este mai convenabil să ne vedem prin intermediul unei platforme video.

Dacă vrei să începi propriul tău proces terapeutic, aștept cu drag să ne cunoaștem și să lucrăm împreună. Mă poți contacta la tel. 0723468239 sau pe e-mail la contact@alinadobos.ro.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita