consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Varodi Adina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

Varodi Adina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

Varodi Adina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online

: Eu cred cu adevărat că psihoterapia nu este doar pentru persoanele cu probleme, ci este pentru toată lumea, la fel ca tine şi ca mine – care simte in diverse momente bucurie, fericire, tristețe, furie și frică. Psihoterapia este un proces pentru oamenii care vor să crească. În procesul psihoterapeutic găseşti locul unde poţi să-ţi exprimi sentimentele uitate, pentru a-ţi organiza gândurile, să te cunoşti mai bine și să descoperi cine eşti cu adevărat, găseşti locul unde să te simţi în siguranță, confortabil și sigur. Psihoterapeuţii se instruiesc foarte mult timp pentru a fi pregătiţi să se concentreze asupra nevoilor tale, pentru a te ajuta. Ei îţi oferă un spaţiu sigur unde să iţi poţi explora lumea interioară pentru a găsi propriile răspunsuri – nu răspunsurile lor, pentru ca psihoterapeuţii nu dau sfaturi. Nu există persoană care să nu fi beneficiat de pe urma unui proces psihoterapeutic. Cu toate acestea, motivația pentru schimbare ar trebui să vină de la sine, nu de la prieteni, familie, profesori sau alți profesioniști pentru ca rezultatele să apară garantat!
: ONLINE
: Bucuresti | Online
: 0743.121.886
:

Detalii activitate

Chiar dacă suntem ghidați de convingerile transmise din generație în generație, cu rădăcini adânci în subconștient, eu sunt dispusă să te ajut!

Vom lucra împreună pas cu pas pentru ca tu să identifici sistemul propriu de valori subconștiente, trăirile și emoțiile cu care te confrunți zi de zi, limbajele, atașamentele celor din jur, urmând că ulterior să te redescoperi pe ține însuți!

Sunt o persoană deschisă și comunicativă, înclinată spre realizarea obiectivelor propuse.

Gândește pozitiv și eu îți voi fi alături să îți găsești calea către ține însuți.

Formări și atestate:

Atestat de libera practica nr. 23242 – Psihoterapie Integrativa si Psihologie clinica (nivel autonom), eliberat Colegiul Psihologilor din Romania
Cabinet Individual de Psihologie – cod de inregistrare: 10B9556


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

4 Mesaje la “Varodi Adina – Psihoterapeut integrativ | Psiholog clinician | Consilier pentru dezvoltare personală – București și online”

 • Mihai spune:

  Băiețel în vârstă de 8 ani Are momente când îl chem la masa și pur și simplu își face greață sau zice ca trebe sa meargă la baie sa nu vina la masa vine de la școala îl pun la teme după ce scrie unpic zice ca trebe sa marga la baie într-adevăr își face treaba la baie asta a fost la miaz când l-am chemat acuma seara la mâncare a zis ca trebe sa marga la baie și am zis lasă Baia treci la masa și-a făcut greață

  • Dr.Adina Varodi spune:

   Buna ziua. Îmi pare rău să aud că băiatul dvs.se confrunta cu astfel de stări. Cauza unui astfel de comportament este întotdeauna problemele personale din familie care se reflecta prin astfel de somatizari către copii. Copii preiau la nivel inconștient toate credințele și valorile noastre și suferă sub diverse forme grave. Recomandarea este sa-l vadă un specialist și sa facă o perioada psihoterapie și dvs.la fel. Acțiunile adulților generează echilibrul copiilor nostri! Așadar, acționați deoarece lucrurile se pot înrăutăți și mai tare. Zi buna!

 • Alexandru spune:

  Buna ziua! As dori sa vorbesc despre stima de sine, trecut.

  • Anonim spune:

   Va rog sa imi trimiteti un sms pe nr.de telefon mobil afisat pe acest site pentru a stabili o prima sedinta pentru a putea veni in intampinarea dumneavoastra legat de stima de sine. Aceasta problematica necesita cateva sedinte în prealabil pentru a identifica factori care au contribuit la o stima de sine slab dezvoltata. Zi frumoasa!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile