consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Marinete  Alina – Psihoterapeut – București

Marinete Alina – Psihoterapeut – București

Marinete Alina – Psihoterapeut – București

:
: Misiunea mea este ca tu să-ți găsești fericirea, să trăiești in armonie cu tine și cu cei apropiați ție și să preiei controlul asupra propriei tale vieți.
: BUCURESTI
: str. Hristo Botev nr. 1, et. 5, cam. 511, sector 3
: 0723.239.873

Detalii activitate

Sunt pasionată de lucrul cu oamenii și de psihoterapie, abordarea mea este directă și onestă. Fiecare experiență trăită mi-a îmbogățit viața și m-a făcut femeia care sunt azi: optimistă, pozitivă, atentă la nevoile tale, o buna ascultătoare, empatică, organizată, atentă la detalii. După ce am absolvit facultatea și masterul în cadrul Universității București, am urmat formarea în Psihoterapie de Familie în cadrul Centrului de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie și sunt psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Folosesc abordări terapeutice diferite din terapia strategică, terapia structurală, terapia focusată pe soluție, terapia colaborativă și narativă pentru a mă adapta la situația ta unică. Lucrez cu familii, cupluri, adulți, adolescenți și copii aflați într-o nevoie sau care pur și simplu vor să descopere mai multe despre ei.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile