Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Maftei Anca – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti

Maftei Anca – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti

: Poti apela cu incredere la mine pentru oricare dintre dilemele sau dificultatile cu care te confrunti, fie ca sunt lucruri care tin de contextul in care te afli, de un anumit moment dificil din viata ta, sau doar pentru o mai buna cunoastere de sine. Ceea ce se deprinde in cadrul unui proces terapeutic te va insoti pe parcursul vietii tale, dat fiind ca toate descoperirile si experientele din cabinet vor face parte din tine; imi propun ca tu sa inveti tot ceea ce stiu eu la nivel teoretic despre situatia cu care te confrunti, pentru ca, la finalul calatoriei noastre, tu sa fii pe deplin capabil sa gestionezi cu usurinta fiecare incercare pe care o vei intalni ulterior in viata ta.
: BUCURESTI
: Sector 1
: 0728.440.855

Detalii activitate

Te invit sa alegi ce ti se potriveste mai bine din urmatoarele servicii:

Iti vei putea identifica potentialul personal, devenind constient de toate resursele tale interioare.

Ajut persoanele si cuplurile sa isi mobilizeze resursele si calitatile pentru a stimula punctele lor tari, astfel incat sa gaseasca impreuna cat mai multe solutii reale si posibile la dificultatile cu care se confrunta. Astfel, partenerii cuplului pot deveni mai iubitori, mai toleranti, mai flexibili, mai eficienti, mai impliniti.

Vin in ajutorul celor care au probleme in casnicie (conflicte in cuplu, probleme legate de divort si separere), tulburari alimentare (anorexie nervoasa, bulimie), abuzul de alcool si droguri, depresie sau tulburari bipolare, probleme cronice de sanatate (astm, cancer, etc.), pierderea unei persoane apropiate, traume legate de un eveniment, stress profesional, distresul marital si criza maritala, imbunatatirea “abilitatilor” de a fi parinte, conflictele intre parinti si copii, problemele scolare, comunicarea cu alte persoane, probleme legate de cariera si modul in care acestea afecteaza cuplul, violenta domestica.

Sunt eficiente in rezolvarea mai multor probleme: fumat, controlul greutatii, managementul stresului, anxietate, fobii, atacuri de panica, depresie, stima de sine scazuta, tulburari de somn, controlul durerii, disfunctii sexuale etc.

Metode si procese create sa ajute la: trezirea potentialului unei persoane; mobilizarea resurselor pentru a deveni persoana care isi propune sa fie, pentru a simti mai mult, a gandi mai bine, a experimenta noi lucruri; consolidarea a noi potentialuri, sustinerea aptitudinilor si a talentelor unice, crearea de noi posibilitati.

 • Testarea complexa a personalitatii;
 • Evaluare clinica;
 • Evaluare psihologica pentru Comisia de Expertiza a Persoanelor cu Handicap;
 • Assessment pentru companii;
 • Aviz psihologic pentru angajare/periodic;
 • Aviz psihologic la schimbarea sau reluarea activitatii de munca;
 • Aviz psihologic pentru angajare in functii de decizie/conducere;
 • Aviz psihologic pentru sustinerea concursului pentru posturile de magistrat, judecator, procuror, avocat, notar, mediator;
 • Evaluare psihologica pentru cetatenii romani care urmeaza sa-si desfasoare activitatea profesionala in strainatate.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Maftei Anca – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti”

 • robert spune:

  buna ziua dna ANCA am o intrebare daca puteti sa i-mi raspundeti . se poate face fibrilatie la inima de la atacuri de panica si daca da se poate trata aceasta problema ?

  • Anca Maftei spune:

   Buna ziua!
   Unul din simptomele frecvente care fac parte din tulburarea de [anica sau anxietate generalizata este cel al palpitatiilor. Recomand vizita atat in cabinetul unui psihoterapeut, cat si un consult cardiologic initial. Desigur ca se poate trata. :)

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita