consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Silaghi Maria – Psiholog clinican | Consilier psihologic | Consilier pentru dezvoltare personala – Oradea și online

Silaghi Maria – Psiholog clinican | Consilier psihologic | Consilier pentru dezvoltare personala – Oradea și online

: Psiholog clinician, psiholog în psihologia aplicată în domeniul securităţii naţionale, cu atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România. Am studiat la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii din Oradea şi urmez cursuri de master în Psihologia clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie, în cadrul aceleaşi Universităţi, formare în Sex-terapie, la Institutul de Sexologie din Cluj-Napoca, cât şi formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală (APCCR). Şedinţele se desfăşoară fizic sau online. Programări la numărul de telefon: 0770 163 640; email: psihologmariasilaghi@gmail.com
: ONLINE
: ONLINE | CABINET: str. Simion Bărnuţiu nr. 22 A
: 0770.163.640

Detalii activitate

De multe ori avem nevoie să fim înţeleşi, ascultaţi, să fim acceptaţi aşa cum suntem, fără prejudecăţi, să fim întâmpinaţi şi ghidaţi pe un drum al vieţii care să ne ducă la creştere şi dezvoltarea propriului potenţial. Fiecare treaptă e un plan construit, minuţios, spre cunoaştere interactivă. E nevoie de curaj, de asumare, de a păşi spre necunoscut, dar … Nu eşti singur! Totul are un început!

Toţi ne confruntăm cu perioade de stres, tristețe, durere și conflict, în viaţa de zi cu zi. Cu toții trăim faze de suferință, tristețe și durere în viața noastră. Spre deosebire de concepțiile greșite, psihologii nu se ocupă doar de tulburările clinice. Ei nu se ocupă doar de bolile mintale, ci și de bunăstarea psihică. Cineva poate dori asistență pentru a-și atinge obiectivele sau pentru a-și îmbunătăți un aspect al vieții, cum ar fi munca și relațiile. Un psiholog poate fi un instrument util în trusa de sănătate.

Într-un cadru confidenţial, relaxant, plin de sensibilitate, autenticitate, înţelegere, prin cunoştinţele acumulate, experienţa mea, cât şi a valorilor după care mă ghidez îţi pot fi alături în această călătorie spre tine însăţi/însuţi.

Aştept cu drag să ne cunoaştem şi să învăţăm lucruri noi, despre noi.

Te îmbrăţişez!

Maria


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile