Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Popescu Dumitru Marian – Psihoterapeut – București și online

Popescu Dumitru Marian – Psihoterapeut – București și online

Popescu Dumitru Marian – Psihoterapeut – București și online

:
: Psihoterapeut - București și online
: ONLINE
: Bucuresti
: 0784.419.441

Detalii activitate

Formări:

  • Psihoterapie cognitiv comportamentala;
  • Analiza comportamentala.

Sunt psihoterapeutul tau, atat cat ma vei lasa sa te insotesc in calatoria cunoasterii personale. Dincolo de aceasta intelegere va sta o munca de echipa care va lumina calea pe care ti-o doresti sa o urmezi. Nu uita, impreuna redefinim trecutul, prezentul si viitorul!
Lectiile de viata sunt resursa cea mai potrivita pentru a putea sa schimbam propriul destin si a-i putea intelege pe cei de langa noi. De aceea am imbratisat cunostinte din medii diferite: aviatie, management, training, arta, IT, drept, psihologie si altele.
Sunt implicat in proiecte in care am putut sa implementez programe care sa schimbe mentalitati si sa ii sprijine pe cei care se afla la rascruce de drumuri.
Toate au venit din experienta dobandita ca membru in consiliul director la Asociatia Aviatorilor din Otopeni, unde am putut sa lucrez cu oameni deosebiti, care au impartasit din intelepciunea lor. Am dezvoltat latura profesionala ca psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si am putut sa ii ajut pe cei care apelau la servicii de psihoterapie.
Pentru ca traim in era digitala, au urmat doua carti in format electronic si un curs online. Toate aceste experiente au fost pentru a putea sa ii inteleg pe cei care vin cu situatii reale din viata de zi cu zi. Cursurile, formarile, specializariele, experientele din spitalul Obregia, sesiunile de psihoterapie individuale sau de familie, grupurile suport si cele de dezvoltare personala au fost doar etape pentru a te putea intelege mai bine.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita