consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Pirvu Oana – Terapeut Bowen Bowtech | Nutritionist – Brasov

Pirvu Oana – Terapeut Bowen Bowtech | Nutritionist – Brasov

Pirvu Oana – Terapeut Bowen Bowtech | Nutritionist – Brasov

: Tehnician nutritionist si terapeut Bowen Bowtech Brasov
: Brasov
: Deplasare si la domiciliul pacientului
: 0727.336.700

Detalii activitate

Ma numesc Oana Pirvu si sunt tehnician nutritionist si terapeut profesionist, nivel avansat, membru important al Academiei de Terapie Bowen din Australia (A.T.B.A.).
A.T.B.A. ofera un program de instruire recunoscut si acreditat atat de guvernul australian, cat si in multe alte tari (Noua Zelanda, Marea Britanie, Germania, Austria, Canada, unele state din SUA si Europa).
Desi am o experienta vasta in lucrul cu oamenii lucrand mult timp ca manager de vanzari, am devenit terapeut Bowen dupa ce am fost mai intai pacient Bowen, atat eu, cat si numerosi membri ai familiei mele.

Tehnica Bowen este o formula unica de reechilibrare neuromusculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei.

Mi-am inceput viata profesionala ca profesor, terminand Facultatea de Geografie si Geologie la Universitatea Al Ioan Cuza Iasi. Pe atunci in grija mea erau cei 30 de elevi si dezvoltarea lor intelectuala.
Al doilea pas al meu in viata profesionala a fost sa ma ingrijesc de un mecanism in care erau implicati peste 10000 de oameni si cu care am interactionat, in mod direct sau indirect, in decursul a 12 ani.
In acest al treilea moment al vietii mele profesionale, ca terapeut profesionist, ma concentrez asupra unui singur om, il ascult, incerc sa il inteleg si sa il tratez. Intelegand rolul unui bun terapeut, am reusit sa am in acest moment sute de pacienti care pentru mine sunt unici in felul lor, prin cazuistica lor, prin problemele lor medicale, prin protocolul pe care il urmaresc in tratarea tuturor problemelor.
Simt ca sunt un om complet, cu un bagaj de cunostinte bogat, o personalitate calda si complexa, multidezvoltata, ancorata in realitate, empatica si care poate sa afirme ca pentru al treilea pas in viata important este sa ai un echilibru foarte bun intre ratiune si emotie.
In incheiere va doresc sanatate si sa intalniti in viata doar oamenii potriviti.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Pirvu Oana – Terapeut Bowen Bowtech | Nutritionist – Brasov”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier