consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Papahagi Ana – Psihoterapeut | Consilier psihologic – Bucuresti

Papahagi Ana – Psihoterapeut | Consilier psihologic – Bucuresti

Papahagi Ana – Psihoterapeut | Consilier psihologic – Bucuresti

: Eu sunt Ana, psihoterapeut cu formare profesionala in psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii si formare teoretica in consiliere cognitiv-comportamentala, forma REBT.
: BUCURESTI
: Strada Visinilor nr. 3, sector 2
: 0723.666.433

Detalii activitate

Consider ca a insoti pe cineva in calatoria catre sine este un privilegiu pentru ca primesc reflectiile fiecarei descoperiri, pentru ca luminez drumul si, in acelasi timp, mi se lumineaza si mie, omul si psihoterapeutul Ana Papahagi, modul in care privesc in jur. Nu te poti uita atent la celalalt fara a te vedea si pe tine.

Experiența de psiholog și psihoterapeut

Prima experienta profesionala din cariera mea de psiholog a fost lucrul cu un copil cu tulburare de spectru autist.

Apoi, am ales domeniul asistentei sociale, prima linie de front in lupta cu adversitatile vietii, mai precis domeniul violentei in familie.

Urmatorul pas l-am facut intr-un ONG prestigios din Bucuresti, Fundatia Romanian Angel Appeal, cu experienta in managementul proiectelor sociale si de sanatate.

Am folosit formarea si experienta mea ca psiholog in proiecte adresate femeilor inactive pe piata muncii, persoanelor afectate de tuberculoza si TSA.

Am activat si in zona de training (am participat la scriere de curriculum educational, de scenarii ale filmelor educationale, la organizare si sustinere de cursuri).

Am facut cercetare privind impactul emotional al bolilor cronice (psoriazis, poliartrita reumatoida, boala Chron, Parkinson, HIV/SIDA, spondilartrita axiala, hidrosadenita supurativa, hepatita C).
Activitatea mea de cercetare a vizat si adresabilitatea serviciilor de harm reduction dedicate consumatorilor de droguri injectabile si normele sociale care influenteaza consumul de alcool, tutun, droguri (pentru un proiect Carusel) si debutul timpuriu al vietii sexuale la adolescenti (pentru un proiect UNICEF).
In acelasi timp, am facut consiliere psihologica impreuna cu adolescentii dintr-un centru de plasament din Campina, am organizat workshop-uri de dezvoltare personala cu adolescenti, am dezvoltat materiale pentru consiliere vocationala adresate studentilor de la psihologie si am facut consiliere si coaching cu persoane care doreau sa isi implineasca obiectivele existentiale.

In prezent, lucrez la propriul cabinet de psihoterapie, despre care gasiti mai multe detalii aici: anapapahagi.ro

Formarea ca psiholog si psihoterapeut

Am inceput clasic cu facultatea de psihologie si specializarea in psihologie sociala. Am ales ca prima formare teoretica consilierea psihologica cognitiv-comportamentala, forma consiliere rational-emotiva si comportamentala. Am finalizat formarea teoretica, sub indrumarea lui David Daniel, prin Institutul International de Studii Avansate de Psihoterapie si Sanatate Mentala Aplicata, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania.

A urmat magia ESPERE, gazduita de Centrul de Consultanta in Dezvoltarea Resurselor Umane Ardis Consulting (actual Amaneser). Aici am invatat de la Jaques Salome, Aleth Naquet si Claudia Jimeno Beltran cum sa am grija de relatii, asumandu-mi partea mea de responsabilitate.

Am participat la cursuri de formare continua in diagnostic si evaluare clinica (coordonat tot de echipa de la Cluj), in tehnici cognitiv-comportamentale de interventie in agresivitate la copii si adolescent, gestionat de Adina Botis, prin Centrul de Consultanta Psihologia si Orientare Psihologica Expert.

Alte cursuri urmate:

  • cursul de Formator la Schultz Consulting;
  • cursul de Interviu motivational, prezentat de David Prescott;
  • cursul de Dialectical Behavioral Therapy – Tulburarea de personalitate borderline si dereglarea emotionala, sustinut de dr. Elena Prunetti;
  • cursul de Psihoterapii scurte, colaborative orientate pe resurse si solutii;
  • workshop-uri despre traumelele psihice.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Papahagi Ana – Psihoterapeut | Consilier psihologic – Bucuresti”

  • Lareas spune:

    Bună ziua.Am și eu o problema cu timiditatea,nu pot aborda o fată față în față deloc,decât online am încercat dar toate mă resping.Sunt foarte disperat.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile