consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Pantiru Ana Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Iasi

Pantiru Ana Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Iasi

Pantiru Ana Simona – Terapeut Bowen Bowtech – Iasi

:
: Sunt Ana Simona Pantiru, terapeut Bowen la Iasi, nivel master. Practic aceasta terapie de aproape 4 ani, cu rezultate minunate. Terapia Bowen este o tehnica manuala naturala si foarte eficienta, ce activeaza capacitatea de autovindecare a organismului. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.terapieboweniasi.ro.
: Iasi
: Str. Lapusneanu nr. 17
: 0748.030.979

Detalii activitate

Tehnica Bowen este o terapie care se poate aplica oricui, de la nou-nascuti la copii si adulti, fiind o modalitate de tratament naturala si neinvaziva. Bowen nu are contraindicatii sau efecte secundare, iar rezultatele unei sedinte se simt inca de la inceputul acesteia. Pe fondul relaxarii profunde a organismului care se instaleaza la inceputul fiecare sedinte de tratament se activeaza capacitatea de autovindecare a organismului. Exista o gama foarte larga de afectiuni in care tehnica Bowen a avut rezultate excelente: dureri de spate, dureri de cap, migrene, dureri menstruale, afectiuni gastrointestinale, colici abdominali, infertilitate, stres, depresie, anxietate, atacuri de panica, alergii, dizabilitati motorii, neurologice, pregatire preoperatorie si recuperare postoperatorie etc.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile