consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Oncioiu Simona – Psihoterapeut – Bucuresti

Oncioiu Simona – Psihoterapeut – Bucuresti

:
: Psihoterapie psihanalitica pentru copii, adolescenti si adulti.
: BUCURESTI
: B-dul D-tru Papazoglu nr. 7
: 0722.272.212

Detalii activitate

Cabinetul de Psihologie/Psihoterapie Simona Oncioiu vă așteaptă pentru a discuta deschis și a identifica pașii de urmat pentru problemele care vă frământă.
Ne adresăm deopotrivă adulților, adolescenților și copiilor, putând opta pentru ședințe individuale (adulti, copii si adolescenti) sau pentru copii si adolescenti, impreuna cu parintii acestora.
Simțiți că există un blocaj în viața dumneavoastră? Aveți dificultăți în a găsi resursele pentru a lua decizii, a avansa în carieră sau a vă valoriza așa cum meritați?
Ați trecut prin experiențe dureroase, care și-au pus amprenta pe pofta de viață și comportamentul de zi cu zi?
Uneori, modul în care mintea noastră funcționează depășește nivelul de conștientizare nativ.
Pentru a înțelege lumea din jur și pentru a fi înțelesi, trebuie să ne cunoaștem mai întâi pe noi înșine. Altfel, relațiile sociale pot avea de suferit, iar încrederea în propria persoană poate fi subminată pe nedrept.
Vizita la psihoterapeut permite o analiză profundă a gândurilor conștiente și inconștiente, a așteptărilor conturate individual, a proiecțiilor de viitor și a viselor, dar și asupra sentimentelor induse de anumite interacțiuni din viața dumneavoastră.
Psihanaliza permite aplanarea conflictelor lăuntrice și a celor din a celor cu lumea exterioară nouă.
Resursele pentru a depăși micile sau marile momente de impas din viață există în fiecare dintre noi – psihologul/ psihoteapeutul este însă cel care poate ajuta la descoperirea și valorificarea corespunzătoare a acestora.
Schita profilului de personalitate poate incepe prin participarea la 5 intalniri consecutive, o data/saptamana, intr-un cadru privat, securizant, unde, impreuna, il putem creiona. Accesibilitatea  acestui profil este oferita atat  copiilor, adolescentilor, precum si adultilor care isi doresc o incursiune  in propriul inconstient.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile