consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Stirbu Oltea – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava

Stirbu Oltea – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava

:
: Terapia Bowen este o terapie comlementara care stimuleaza procesul de vindecare al organismului, este eficienta intr-o gama larga de afectiuni si se adreseaza nou-nascutilor, varstnicilor, sportivilor, femeilor insarcinate etc.
: Suceava
: Str. Universitatii nr. 28 A
: 0744.768.503

Detalii activitate

Competente profesionale:

Terapeut Bowen nivel Master

Formare:

 • Terapeut Bowen Master;
 • Art of Bowen.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Stirbu Oltea – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava”

 • Sucilă Emil spune:

  Bună seara ! Numele meu este Emil Sucilă și sunt din Comuna Vârfu Câmpului sat. Lunca județul Botoșani.Lucrez la Primăria Vârfu Câmpului în funcția publică de secretar.De câteva luni de zile sunt „beneficiarul„ unor dureri musculare pe aproximativ toată suprafța corpului dar în special dureri ale mușchilor de la mâini , de la picioare și din zona cervicală.La început am crezut că se datorează schimbărilor climatice tot mai dese din ultima perioadă. Dar nu cred că se confirmă acest lucru.
  În seara aceasta uitându-mă pe contul de facebook am gasit un link care ia fost recomandat unei persoane tot pentru a fi consultat pentru aceliași afecțiuni de care se plângea. Așa am ajuns eu la dumneavoastră. Aceasta fiind pe scurt povestea mea , aș dori , dacă se poate să iau legătura cu dumneavoastră pentru rezolvarea , sper eu favorabilă a problemei mele de sănătate. Vă mulțumesc anticipat!

 • Eugenia spune:

  Buna ziua, am rugamintea stabilirii unei programari pentru fiul meu, Traian, in saptamana ce urmeaza si in masura posibilitatilor dvs.

  Noi locuim in Bucuresti insa, o perioada, va sta langa Falticeni.

  Cu multumiri

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed