Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Oltea Stirbu – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava

Oltea Stirbu – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava

:
: Sunt terapeut Bowen, o terapie prin care se declanseaza procesul de autovindecare a intregului corp.
: Suceava
: 0744 768 503

Detalii activitate

Terapia Bowen Bowtech este cea mai profunda si neinvaziva metoda de tratare a unui numar impresionant de boli, o tehnica holistica de stimulare a corpului in sensul autovindecarii. Ea se adreseaza tuturor celor cu probleme de sanatate, dar si celor sanatosi, ca atitudine preventiva.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Oltea Stirbu – Terapeut Bowen Bowtech – Suceava”

  • Sucilă Emil spune:

    Bună seara ! Numele meu este Emil Sucilă și sunt din Comuna Vârfu Câmpului sat. Lunca județul Botoșani.Lucrez la Primăria Vârfu Câmpului în funcția publică de secretar.De câteva luni de zile sunt „beneficiarul„ unor dureri musculare pe aproximativ toată suprafța corpului dar în special dureri ale mușchilor de la mâini , de la picioare și din zona cervicală.La început am crezut că se datorează schimbărilor climatice tot mai dese din ultima perioadă. Dar nu cred că se confirmă acest lucru.
    În seara aceasta uitându-mă pe contul de facebook am gasit un link care ia fost recomandat unei persoane tot pentru a fi consultat pentru aceliași afecțiuni de care se plângea. Așa am ajuns eu la dumneavoastră. Aceasta fiind pe scurt povestea mea , aș dori , dacă se poate să iau legătura cu dumneavoastră pentru rezolvarea , sper eu favorabilă a problemei mele de sănătate. Vă mulțumesc anticipat!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile