consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Oancea Roxana – Psiholog clinician – Ploiesti

Oancea Roxana – Psiholog clinician – Ploiesti

Oancea Roxana – Psiholog clinician – Ploiesti

:
: Psiholog clinician specialist cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.
: Ploiesti
: Str. Marasesti nr. 252
: 0720.132.149

Detalii activitate

Servicii de specialitate oferite:

 • Psihodiagnostic si evaluare clinica – Prezentarea pentru testare psihologica nu implica obligatia continuarii demersului prin interventii psihologice de tipul consilierii psihologice si/sau terapiei psihologice. Testarea psihologica poate fi facuta atunci cand exista probleme psihologice si/sau cand sunt dorite dezvoltarea personala si autocunoasterea (ex. o cunoastere mai buna a proprie personalitati, a inteligentei, a stabilitatii emotionale etc.).
 • Terapie psihologica
 • Terapie individuala – Persoana cu probleme emotionale si/sau de comportament participa la sedinte de psihoterapie in care se va intalni doar cu terapeutul.
 • Terapie de cuplu/familie – Cuplurile si/sau familiile care trec prin dificultati psihologice (ex. legate de relatia lor, de copii etc.) vor beneficia de acest tip de terapie.
 • Terapie in grup – Persoanele care au probleme emotionale si/sau de comportament alcatuiesc un grup psihoterapeutic, se intalnesc la aceeasi ora si lucreaza cu un terapeut.

Probleme psihologice tipice abordate in toate aceste forme de terapie psihologica mentionate mai sus se refera la tulburari de anxietate (ex. fobii simple si sociale, panica, anxietate generalizata, stres acut si/sau postraumatic), tulburari afective (ex. tulburari depresive), tulburari ale comportamentului alimentar, tulburari sexuale, tulburari de adaptare, tulburari de personalitate, tulburare de atentie si deficit atentional (ADHD), autism, agresivitate etc.

 • Consiliere psihologica – Se refera la autocunoastere si dezvoltare personala, promovarea sanatatii si prevenirea imbolnavirilor. Clientii invata proceduri legate de cum sa luam decizii eficiente, rezolvarea de probleme, negociere si managementul conflictului, control si autocontrol comportamental si emotional, managementul stresului la locul de munca etc.

Serviciile se adreseaza specific urmatoarelor categorii de varsta:

 • sugarului, copilului si adolescentului (si apartinatorilor acestora);
 • adultului;
 • varstei a treia.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Oancea Roxana – Psiholog clinician – Ploiesti”

 • Adam spune:

  Buna Roxana,
  Sunt Adam, am vorn=bit acum 2 zie despre ANDREI nepot 14 ani, are nevoie de Anexa 6.
  Ei vin la Ploiesti maie sa te vada. Au adresa tot.
  Multumesc anticipat.
  Adam

 • Ioniță spune:

  Bună ziua am și eu nevoie de o fișă psihologica evaluare pentru băiatul meu are încadrare de grad grav tulburare de spectru autist și am nevoie pentru comisie băiatul împlinește 18 ani în Decembrie doresc o programare pe data de 05.09 2022 și cit costă.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile