consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Alexandru Nina – Metoda Buteyko – Bucuresti

Alexandru Nina – Metoda Buteyko – Bucuresti

: Terapia respiratorie Buteyko este o terapie alternativa, naturala, avand ca scop tratamentul patologiei obstructive pulmonare si alte afectiuni legate de hiperventilatie.
: BUCURESTI
: Colentina
: 0772.038.553
:

Detalii activitate

Ştim cu toţii, desigur, că rolul respiraţiei este de a livra oxigen vaselor de sânge şi celulelor noastre. Inspiram oxigen şi expiram dioxid de carbon, pe care mulţi dintre noi il considera doar un produs secundar otrăvitor, care nu poate face nimic pentru bunăstarea noastră. Chiar opus, a demonstrat terapia Buteyko inca din 1962.
Rolul dioxidului de carbon în metabolismul nostru este la fel de important si benefic ca si rolul oxigenului. De fapt, dacă trupurile noastre ar fi în mod constant lipsite de dioxid de carbon – cum este cazul bolnavilor cronici – oxigenul respirat nu va putea fi metabolizat adecvat, rezultand privarea de oxigen a sangelui, celulelor si inclusiv neuronilor.
Sprijinit de studii şi cercetări clinice, dr. Buteyko a ajuns la concluzia că marea majoritate a bolnavilor cronici sufera de o hiperventilaţie constantă şi obişnuită. Studiile sale i-au confirmat si sprijinit teoria, dovedind ca hiperventilaţia şi privarea de oxigen provoaca multe conditii cronice, de la astm, la boli de inima si de la migrene, la diabet zaharat .


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Alexandru Nina – Metoda Buteyko – Bucuresti”

 • Cristian Vasile spune:

  Bună ziua,

  Am câteva întrebări referitoare la tehnica buteyko.
  Cum pot intra în legătură cu dumneavoastră?

  Mulţumesc

 • Ionela spune:

  buna ziua .sunt di pascani jud. Iasi.Dumeavoastra doar in bucuresti profesati?iam un baietel de 3 ani diagnosticat cu astm.incerc sa gasesc si in iasi dar nu reusesc.poate cunoasteti dumneavoastra pe cineva si puneti recomanda.multumesc

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile