consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Nicolae Cristian – Coaching – Craiova și online

Nicolae Cristian – Coaching – Craiova și online

Nicolae Cristian – Coaching – Craiova și online

: Te pot ajuta sa ai un echilibru cat mai bun intre viata personala si cea profesionala.
: ONLINE
: ONLINE | CABINET: Str. Dezrobirii 67 A
: 0722.601.813

Detalii activitate

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din Craiova in 1991.
Timp de cinci ani am fost manager in companii farmaceutice multinationale.
Dar pasiunea mi-am gasit-o in antreprenoriat.
Incepand cu 1992 am dezvoltat, impreuna cu parintii si cu fratele meu, afaceri diverse: Paneli (patiserie unde am fost consiliati de specialisti americani), TehnoProf (fabricare de utilaje pentru patiserii), OptiPro (clinica oftalmologica), ProLens (distributie de lentile oftalmologice), ElectroSoft (fabricare de vitezografe pentru locomotive), Control Systems (fabricare de dispozitive EFIS pentru avioanele militare YAR-99-Soim).
In acelasi timp, am incercat mereu sa invat lucruri noi si sa ma dezvolt – am participat la multe cursuri, dar de referinta mi se par cateva, unde am avut sansa sa fiu, de fiecare data, in prima promotie din Romania:

  • The Open University/Managing Customer and Client Relations, 1993
  • Empretec by UNCTAD/International Enterprise Development Programme, 2002
  • John Maxwell Team/Founding Partner JMT Romania, 2012

Ca antreprenor, trebuie sa fii dinamic… sa te reinventezi… sa inchizi ce nu merge si sa te duci acolo unde sesizezi noi oportunitati.
Drept urmare, in ultimii ani m-am focalizat pe trei business-uri, unul dintre ele fiind:
Cristian Nicolae Inspiration: firma de training, coaching si public speaking.
De ce?
Pentru ca pasiunea mea este sa interactionez cu oamenii. Sa aflu lucruri noi si sa impartasesc istorii adevarate. Sa ii ajut pe cei din jur sa se dezvolte. Sa inspir.
Sunt Membru Fondator John Maxwell Team Romania si trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, cu certificare in retorica si oratorie Casa Paleologu si sunt Formator autorizat de Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii din Romania.
Am lucrat cu oameni din corporatii (Ford, Decathlon, Espack Eurologistica, Farmexim / Phoenix Group, Alison Hayes, SMC Romania etc.), din companii romanesti lideri de piata (Autonom Rent-a-Car, Medical Devices & Diagnostics, Azalis Gaz, Total Technologies, District Design etc.) si cu tineri antreprenori din varii domenii (medical, IT, notar, arhitect etc.).
Am fost invitat de diverse organizatii sa le vorbesc tinerilor (JCI, AIESEC, RBL, Upgrader Academy, Romania HUB, ASE Bucuresti, Junior Achievement, Fundatia Dignitas, BookLand, BuzzCamp, VIP Romania etc.)
Traininguri motivationale, de leadership sau de public speaking, coaching, mastermind groups, conferinte, simpozioane, workshop-uri… am incercat mereu sa ma ridic la inaltimea asteptarilor clientilor mei: “Cristian, ai fost de top!”, Raluca Niculae, Group HR Manager UK, VN, LTK, MD and RO la Alison Hayes UK


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile