consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Neumayer Luiza – Psihoterapeut | Consilier psihologic | Psiholog clinician – Bucuresti

Neumayer Luiza – Psihoterapeut | Consilier psihologic | Psiholog clinician – Bucuresti

Neumayer Luiza – Psihoterapeut | Consilier psihologic | Psiholog clinician – Bucuresti

: Pentru mine psihoterapia inseamna relationare, incredere, caldura, confruntare, dezvoltare, constientizare, incercare, curaj, provocare…uimire, noutate, vindecare, autenticitate, transformare…si multe altele…pentru fiecare in parte traseul terapeutic este un proces individual.
In cazul meu, terapia m-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa-mi alin ,,durerile si framantarile’’ interioare. Totodata, m-a ajutat sa-mi imbunatatesc relatia cu mine si cu viata mea, dar si cu oamenii foarte dragi si importanti din jurul meu.
: BUCURESTI
: Practica privata la cabinet individual de psihoterapie, practica Clinica Oana Nicolau, Bucuresti
: 0725.528.789

Detalii activitate

Formări:

  • Psihoterapie analitică;
  • Consiliere psihologică -  analitică;
  • Psihologie clinică.

Psihoterapia analitica este o abordare de profunzime a sufletului care are loc printr-un dialog cu terapeutul. In timpul procesului terapeutic, visele, precum si alte modalitati de exprimare simbolica (pictura, desen, modelaj, miscare corporala, jocul in nisip, metafore, basme, povesti) activeaza potentialul interior de vindecare si favorizeaza aparitia solutiilor. Terapia analitica nu urmareste sa ne faca ,,mai buni’’, ci ,,mai intregi’ printr-o mai buna cunoastere de sine si o asumare a totalitatii personalitatii umane.

Sunt psiholog de orientare analitica (Jungiana), am absolvit facultatea de psihologie si apoi am urmat cursurile de specializare in psihoterapie analitica, absolvind in anul 2010 programul formativ de tip masteral in cadrul Asociatiei Romane de Psihologie Analitica (A.R.P.A.), program ce a constat in cursuri intensive, practica clinica in cadrul spitalului de psihiatrie ,,Prof. Dr. Al. Obregia’’, examene orale si scrise. In paralel, am inceput un proces de analiza si autocunoastere, proces fara de care dreptul de practica terapeutica nu se poate obtine (ianuarie 2009 – prezent).

Imi continui formarea personala si profesionala prin participarea la sedinte de supervizare cu psihoterapeuti romani, precum si la ateliere sustinute de formatori straini, analiști jungieni, acreditați de Asociația Internațională de Psihologie Analitică (IAAP) pentru a ma asigura ca ofer cele mai bune servicii in practica psihoterapeutica.

Pentru mai multe informatii puteti accesa si adresa www.luizaneumayer.blogspot.ro

Programari telefonice: 0725 528 789


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile