consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Nae Alexandra – Psihopedagog | Psihoterapeut cognitiv-comportamental | Consilier pentru dezvoltare personala – București si online

Nae Alexandra – Psihopedagog | Psihoterapeut cognitiv-comportamental | Consilier pentru dezvoltare personala – București si online

Nae Alexandra – Psihopedagog | Psihoterapeut cognitiv-comportamental | Consilier pentru dezvoltare personala – București si online

: Sunt consilier și psihoterapeut cognitiv-comportamental (în formare), membru al Societății de Psihologie Militară și al Asociației Psihologilor din România. Din martie 2018 am început să lucrez cu adolescenți și adulți (consiliere psihologică, utilizând tehnici cognitiv-comportamentale), iar din octombrie 2018 am început să lucrez, în paralel, cu pacienți cu boli cronice, autoimune (consiliere și evaluare psihologică), în cadrul unui institut de cercetare ce se ocupă cu studii clinice. De asemenea, am patru ani experiență în lucrul cu copiii diagnosticați cu tulburare din spectrul autist și alte tulburări asociate, cu vârste cuprinse între 2 și13 ani și peste un an experiență în supervizarea tehnicienilor (RBT), în implementarea corectă a intervențiilor comportamentale și în colectarea de date.
: BUCURESTI
: Cabinet | Telefonic | Skype (videoconferințe)
: 0736.709.521

Detalii activitate

Formări:

 • Formare în terapia cognitiv-comportamentală în cadrul Asociației Române de Terapie Comportamentală și Cognitivă (durata 4 ani);
 • Curs Consilier dezvoltare personală;
 • Curs Registered Behavior Technician (RBT);
 • Curs Lucrător prin arte combinate;
 • Curs de formare în logopedie la Clinica Aquamarin.

Am absolvit în anul 2017 studiile universitare de licență, cu specializarea Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.​

Aria de interes vizează zona psihologiei aplicate, a intervenției psihologice în criză și traumă, managementul comunicării (comunicare asertivă, comunicare non-violentă) și negocierii, profiling și detecția comportamentului disimulat, motiv pentru care îmi finalizez cursurile în cadrul programului de master în Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale, la Universitatea Bucureşti.​

De asemenea, aria de interes cuprinde și intervenția psihoterapeutică (orientare: cognitiv-comportamentală și schema therapy) pentru persoane cu boli cronice, autoimune și/sau psihosomatice, cât și pentru persoane cu tulburări de personalitate; intervenții cogntiv-comportamentale în tulburările clinice (ca: anxietate, depresie, atacuri de panică, fobii, tulburare obsesiv-compulsivă, stres post-traumatic și stres acut), cât și în tulburările de personalitate; psihoterapii de scurtă durată, centrate pe rezolvarea de probleme (Brief CBT) și dialectical behavior therapy.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

3 Mesaje la “Nae Alexandra – Psihopedagog | Psihoterapeut cognitiv-comportamental | Consilier pentru dezvoltare personala – București si online”

 • natalia spune:

  CAUT URGENT TERAPEUT ABA cu experiență de minim 2ani pentru băiețel de 4 anișori…program de la 8:30 /12:30…de la 15:00/19:00 avem încă un terapeut… facem 8ore /zi… E ușor, productiv și interesant sa se lucreze astfel… Avem și coordonator! PS: caut o fată serioasa, responsabila, iubitoare și cu dorința de a depune suflet in recuperarea copilului…Sector 3 Titan… 1 Decembrie intersecție cu Theodor Pallady.

  Multumesc, astept raspuns

 • Cristina spune:

  Buna seara ,sunt Cristina de ceva timp parintii mei se cearta constant cateodata si grav si nu mai pot suporta ,ce sa fac?

  • Alexandra Nae Alexandra.N spune:

   Bună, Cristina,
   Îți mulțumesc pentru mesaj.
   Înțeleg că treci printr-o perioadă dificilă, foarte greu de suportat.
   De multe ori, oamenii ajung să se certe când nu reușesc să își comunice nevoile, când nu găseasc o cale de a se face înțeleși de către cei din jur.
   Nu este ușor să fi în mijlocul tornadei de cuvinte ce există între părinții tăi și totodată tu, la fel ca și ei, trăiești niște emotii foarte intense în acele momente.
   Nu am foarte multe detalii privind situația cu care te confrunți, însă îți voi lasă mai jos link-ul către o carte despre comunicarea non-violentă. Acolo sunt prezentate și exemplificate câteva tehnici de comunicare care s-ar putea să te ajute să îți exprimi nevoia (spre exemplu, că ai nevoie ca ei să nu se mai certe așa des, sau să nu se mai certe de față cu tine) și să formulezi o cerere asertivă (ce ți-ai dori ca ei să facă de acum în colo) în discuțiile cu ai tăi, individual, atunci când sunt calmi.

   https://carturesti.ro/carte/comunicarea-nonviolenta-252952?gclid=EAIaIQobChMIy6C3mJ3Z4QIVw6sYCh1nQwyMEAAYAyAAEgJYM_D_BwE

   Sper ca această informație să te ajute să găsești o soluție “de prim ajutor”. Recomandarea mea este să vorbești cu un specialist (psihplog/psihoterapeut/consilier) despre gândurile și emoțiile tale astfel încât să găsești o soluție adaptată la situația cu care te confrunți și la nevoile tale.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier