consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Musuroi Cosmin – Psihoterapie ericksoniana | Hipnoza clinica – Bucuresti

Musuroi Cosmin – Psihoterapie ericksoniana | Hipnoza clinica – Bucuresti

Musuroi Cosmin – Psihoterapie ericksoniana | Hipnoza clinica – Bucuresti

: ,
: Psihoterapeut Bucuresti
: BUCURESTI
: Str. George Ranetti nr. 2-8, bl. TR.1, sc. 1, ap. 1005, sector 6
: 0744.167.342

Detalii activitate

Sunt membru al:

  • Colegiului Psihologilor din România;
  • Federației Române de Psihoterapie;
  • Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană.

M-am specializat pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă în interiorul meu și folosind propria experiență și competențele dobândite în timp să pot oferi speranță, încredere și perspectiva unui viitor mai bun care începe acum pentru cei care vor cu adevărat să își schimbe credințele și obiceiurile limitative.

Experienţa mea începând cu anul 2003 în psiho-somato-analiză, analiză tranzacţională, gestalt terapie, psihoterapie integrativă, constelaţii familiale, relaxare, hipnoză clinică, terapie ericksoniană, psihoterapie ancestrală, sermoterapie, programare neurolingvistică, WuJi Gong, StarMagic şi protecţie extrasenzorială, peste care se adaugă un master în ştiinţe orientale şi antropologie aplicată şi rezultatele obţinute în peste 15 ani de activitate împreună cu pregătirea continuă, vă oferă posibilitatea dumneavoastră de a avea încredere în mine pentru a vă facilita starea de bine.

Găsirea unui psihoterapeut potrivit este importantă în condiţiile vieţii moderne de azi pentru un individ care îşi propune să evolueze continuu sau are nevoie de un sprijin punctual într-o situaţie dezadaptativă și probabil veți dori ca psihoterapeutul dumneavoastră să fie prietenos și de încredere.

Vestea bună este că oricât de greu ți s-ar părea drumul schimbării tale împreună este mult mai ușor pentru că resursele schimbării care se regăsesc în interiorul nostru sunt practic infinite.

A fost o dată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti o persoană cu puteri magice, această persoană ești chiar tu, cititorule.

DESCOPERĂ-TE!

Sunt aici pentru tine.

Mă găseşti la:

Telefon: 0744 167 342 sau

E-mail: musuroi_cosmin@yahoo.com.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile