Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Mihaela Iordache – Psihologie clinica & organizationala – Bucuresti

Mihaela Iordache – Psihologie clinica & organizationala – Bucuresti

: Psiholog acreditat în București cu specializare în psihologie organizațională și psihologie clinică, cu o vastă activitate atât în dezvoltare organizațională, cât și în practica individuală clinica
: BUCURESTI
: Bucuresti
:

Detalii activitate

Scopul activității mele este să ajut la atingerea potențialul maxim la nivel individual, dar și să asist grupuri și echipe să construiască relații de muncă și personale, puternice și constructive. Propun mai degrabă o metodă colaborativă și suportivă de a vă ajuta în rezolvarea problemelor și dezvoltarea în direcția dorita, indiferent dacă problemele cu care vă confruntați sunt depresia, anxietatea, problemele în relații sau profesionale, situații traumatizante sau pur și simplu nevoia de a vă reevalua viața.
În lucrul cu organizațiile, realizez un mediu de muncă care să asigure performanța ridicata. Rezultatul final este asigurarea dezvoltării abilităților individuale și de grup pentru a face față cu cele mai bune rezultate atât în mediul personal, cât și profesional.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile