consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Iordache Mihaela – Psihoterapeut integrativ | Psiholog – Bucuresti

Iordache Mihaela – Psihoterapeut integrativ | Psiholog – Bucuresti

: Psiholog acreditat, în București cu specializare în psihoterapie integrativă, psihologie clinică și psihologie organizațională, cu o vastă activitate atât în dezvoltare organizațională, cât și în practica individuală.
: BUCURESTI
: Bucuresti
: 0722.123.125
:

Detalii activitate

Formări:

  • Psihoterapie integrativă;
  • Psihologie clinică;
  • Psihologia muncii și organizațională.

Scopul activității mele este să ajut la atingerea potențialul maxim la nivel individual, dar și să asist grupuri și echipe să construiască relații de muncă și personale, puternice și constructive. Propun mai degrabă o metodă colaborativă și suportivă de a vă ajuta în rezolvarea problemelor și dezvoltarea în direcția dorita, indiferent dacă problemele cu care vă confruntați sunt depresia, anxietatea, problemele în relații sau profesionale, situații traumatizante sau pur și simplu nevoia de a vă reevalua viața.

În lucrul cu organizațiile, realizez un mediu de muncă care să asigure performanța ridicata. Rezultatul final este asigurarea dezvoltării abilităților individuale și de grup pentru a face față cu cele mai bune rezultate atât în mediul personal, cât și profesional.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile