consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Borca Mihaela – Bowen Bowtech | Rejuvance – Eforie si Constanta

Borca Mihaela – Bowen Bowtech | Rejuvance – Eforie si Constanta

Borca Mihaela – Bowen Bowtech | Rejuvance – Eforie si Constanta

: Terapeut Bowen si Rejuvance
: Constanta
: Eforie Nord si Constanta
: 024.176.73.12
: 0743.481.688

Detalii activitate

Ce este terapia Bowen?

Tehnica Bowen sau Bowtech o tehnica terapeutica extrem de profunda si are la baza teoria conform careia organismul in stare de relaxare totala, isi activeaza abilitatea de a rezolva orice problema a corpului sau a mintii, prin readucerea acestora in echilibru si armonie. Este o metoda de vindecare neinvaziva si foarte delicata.

Ce este Rejuvance?

Rejuvance este o tehnica revolutionara de intinerire a pielii faciale, dezvoltata de catre  Stanley Rosenberg. La inceput a fost predata si  practicata in Anglia, iar apoi in Grecia si Olanda, iar acum, si in Romania.

Fata este centrul nostru principal de exprimare emotionala. Pentru ca observa ceea ce  simtim, oamenii se uita la fata noastra, in ochii nostri. Fata  reflecta intreaga noastra viata, de aceea ea pastreaza cu usurinta urmele lasate de stres si suparari.

Stresul ne inaspreste si deformeaza muschii faciali. Doar gandul unei drame din trecut ne poate cauza o tensiune musculara. Pana si emotiile reprimate lasa urme pe chipurile noastre. Apar linii, care se transforma in cute si riduri, oferindu-ne o expresie “dura”.  In timp, acestea devin permanente. Daca se elimina tensiunea, rezultatele sunt uluitoare.

Tehnica Rejuvance ajuta la relaxarea muschilor eliberand blocajul tesutului conjunctiv. Rejuvance ajuta tesutul conjunctiv sa-si recastige elasticitatea si imbunatateste circulatia sangelui. Mai mult oxigen si nutrienti ajung in celulele pielii  si  sunt incorporate in tesutul conjunctiv.

Rejuvance este de asemenea denumita facelift cu ajutorul degetelor, deoarece are rezultat asemanator cu facelift-ul, fara sa cauzeze traumele tipice operatiilor chirurgicale. Terapeutul lucreaza foarte precis si delicat asupra tesuturilor conjunctive si asupra celor 91 de muschi ai fetei, gatului, umerilor si scalpului cu ajutorul masajului  delicat si  prin tehnica presopuncturii.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile