consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Centrul de Medicina Holistica Aquarius (terapeut Ovidiu Buciscanu) – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul de Medicina Holistica Aquarius (terapeut Ovidiu Buciscanu) – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul de Medicina Holistica Aquarius (terapeut Ovidiu Buciscanu) – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

: Centrul de Medicina Holistica al Fundației Aquarius ofera investigații si diagnoza de specialitate prin Iridologie. Utilizam aparatura de ultima generație, care asigura o investigare moderna, complexa, de foarte mare precizie si ne permite sa obținem informații privind starea de sanatate curenta a tuturor organelor interne, cat si asupra predispozițiilor genetice. Cu o singura investigație realizata cu iridoscopul obținem imaginea starii de sanatate la zi a intregului corp, echivalent cu o examinare realizata prin RMN. Punctul sau forte este capacitatea de a detecta probleme de sanatate incipiente, predispoziții si tendințe genetice. Acest lucru ne permite sa anticipam instalarea simptomelor de boala si sa tratam preventiv problemele de sanatate, inainte de apariția bolilor. De asemenea, poate depista boli ”ascunse”, care nu pot fi evidențiate prin metode obisnuite de analiza. https://holimedclinic.ro
: BUCURESTI
: Str. Popa Soare nr. 60
: 0722362773

Detalii activitate

Metodele de diagnoza pe care le practicam sunt in totalitate noninvazive si au ca rezultat obtinerea unui diagnostic integrativ si complet asupra cauzelor bolilor: iridoscopie holistica, biorezonanta, pulsologie chineza, diagnoza pe punctele de reflex, diagnoza cauzelor emotionale ale bolilor.
Terapiile de vindecare si preventie nu vizeaza doar inlaturarea simptomelor bolilor ci eliminarea cauzele acestora, asigurand o vindecare de durata. Pentru o vindecare completa este necesara diagnosticarea corecta, intelegerea naturii bolii si inlaturarea cauzei acesteia. In Centrul de Medicina Holistica Aquarius, toate terapiile sunt corelate si aplicate în sistem interdisciplinar. Oferim o sinergie de metode si terapii naturale, non-invazive, cu efect indelungat de vindecare.

Detalii despre echipa centrului gasiti aici: holimedclinic.ro/echipa-aquarius/


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed