consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dihel Tania – Psihoterapie | Psihologie clinică | Consiliere vocațională – Oradea și online

Dihel Tania – Psihoterapie | Psihologie clinică | Consiliere vocațională – Oradea și online

Dihel Tania – Psihoterapie | Psihologie clinică | Consiliere vocațională – Oradea și online

: Servicii oferite: Psihodiagnostic și evaluare clinică; Psihoterapie individuală (în cabinet sau online); Psihoterapie de cuplu; Logopedie; Consiliere vocațională și orientare în carieră.
: Oradea
: Str. Lăpușului nr. 41, bl. R105, cod 410285
: 0770.949.093

Detalii activitate

Mă puteți contacta oricând, de luni până vineri între 8.00 și 20.00. Dacă nu răspund imediat, voi reveni cu un apel în cel mai scurt timp. În cursul săptămânii (de luni până vineri) returnez toate apelurile pierdute în aceeași zi.

În viață, lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum ne dorim: avem parte de obstacole, blocaje, devenim confuzi, suntem răniți, ne simțim împovărați, vrem să renunțăm.

Ceea ce trăim în interiorul nostru devine realitatea noastră. Gândurile și emoțiile noastre sunt instrumente foarte puternice și ele pot „lucra” în favoarea noastră dacă știm cum să le înțelegem și să le folosim. Nu cred în rețete universale despre cum merită să fie viața trăită, dar cred în idei și valori personale care să ne ghideze pentru a ne trăi viața așa cum ne dorim.

Lucrez în propriul cabinet și țin ușa deschisă pentru toți aceia care se află în dificultate, care caută răspunsuri la propriile dificultăți personale, care vor să facă o schimbare în viața lor sau care își doresc, pur și simplu, să fie mai împliniți.

Principala mea specializare este în psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT), având profesori, mentori și supervizori care m-au inspirat pe parcursul anilor de formare. Studiile de psihologie și formările psihoterapeutice le-am realizat în Cluj-Napoca (Univ. Babeș-Bolyai – Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie). Mi-am dezvoltat o practică din a participa constant la ateliere de lucru, prelegeri, training-uri, grupuri de dezvoltare personală, care-mi sunt de folos atât în formarea mea ca psiholog, cât și ca om.

În munca terapeutică de la cabinet, obișnuiesc să am o abordare flexibilă, în funcție de nevoile fiecăruia, aplicând aspecte teoretice și practice din terapia cognitiv-comportamentală (CBT), terapia rațional-emotivă (REBT), terapia prin acceptare și angajament (ACT), terapia dialectic-comportamentală (DBT) și terapia schemelor cognitive (ST).

M-aș bucura ca oamenii să nu apeleze la psihoterapie pentru a „repara” ceva în viața lor, ci pentru a se cunoaște pe sine. Rolul psihoterapeutului este de a te ghida înspre tine însuți, facilitând descoperirea și exprimarea de sine pentru a reface niște conexiuni desfăcute. Relația cu tine însuți este cea mai importantă relație pe care o vei avea în viața aceasta. Doar fiind conectat la tine poți să fii mai conectat la cei dragi și la tot ce te înconjoară.

Știm cu toții că subiectele abordate la cabinet sunt sensibile, astfel că sunt tratate cu blândețe, respectând confidențialitatea.

Ești pregătit să faci o schimbare în viața ta?


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile