Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Marinita Gabriel Gheorghe – Terapeut Theta Healing – Bucuresti

Marinita Gabriel Gheorghe – Terapeut Theta Healing – Bucuresti

:
: Vindecari prin terapie alternativa pentru corpul fizic si spiritual, la inalt nivel, prin tehnica Theta Healing. Tratamentul este gratuit pentru copii. Oamenii considera mintea separata de restul corpului, dar s-a demonstrat ca orice eveniment mental sau emotional da nastere unui eveniment corespondent in corp. Organismul uman are o mare putere de regenerare si de aceea, [...]
: BUCURESTI
: 0726.540.392

Detalii activitate

Vindecari prin terapie alternativa pentru corpul fizic si spiritual, la inalt nivel, prin tehnica Theta Healing. Tratamentul este gratuit pentru copii.

Oamenii considera mintea separata de restul corpului, dar s-a demonstrat ca orice eveniment mental sau emotional da nastere unui eveniment corespondent in corp. Organismul uman are o mare putere de regenerare si de aceea, pentru a avea rezultate maxime, orice tratament trebuie sa inceapa cu o curatare a organismului la toate nivelurile, atat fizic, cat si spiritual.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

3 Mesaje la “Marinita Gabriel Gheorghe – Terapeut Theta Healing – Bucuresti”

 • ivancea Eugen spune:

  Va salut cu mult respect

  Stiu ca cea care a descoperit si raspandit metoda Theta Healing si-a rezolvat problema de la propriul picior. As dori sa-mi spuneti daca dumneavoastra o puteti ajuta pe mama mea care are o fractura de col femural si dureri mari. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc!

  • Ivancea eugen spune:

   Terapia theta poate ajuta pe oricine are credinta in Dumnezeu . Pentru mama d-voastra putem sa facem o sedinta si vom vedea ce rezultate avem. Daca doriti acest lucru am sa va rog sa ma contactati la adresa de emsil gabi.marinita@yahoo.com sau tel . 0743296745 .

 • Remus spune:

  Buna ziua! Baiatul nostru de 14 ani are urmatoarea problema: in fiecare dimineata stranuta si sufla nasul. De ani de zile am cautat si aplicat mai multe tratamente insa niciunul nu a functionat. Recent i am facut exudatul nazal si este curat, nu are nicio bacterie. Va rugam sa ne spuneti daca ne puteti ajuta prin terapia theta.
  Va multumim,

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita