consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Marinescu Constantin – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Sibiu

Marinescu Constantin – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Sibiu

Marinescu Constantin – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Sibiu

: Tehnica Bowen este o formula unica de reechilibrare neuromusculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei. Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial, care se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel incurajaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate.
: Sibiu
: Talmaciu: 9.00 - 16.00 | Sibiu: 17.00 - 20.00
: 0745.366.674

Detalii activitate

Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

  • Deplasarile osoase se realiniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie;
  • Tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic;
  • Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu se aseamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura;
  • Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.

Tehnica Rejuvance este o “atingere” delicata, dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine. Este o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru ca miscarile Rejuvance sunt delicate si usoare. Aceste miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor.

Se recomanda o serie de sase sedinte, la interval de doua, trei zile, dar rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta: ridurile superficiale dispar iar cele adanci se estompeaza, muschii fetei isi recapata tonusul, pielea va fi mai luminoasa, mai proaspata. Fiecare sedinta se va adresa in mod special, pe rand, tuturor structurilor implicate in expresia fetei (tesut conjunctiv, muschii fetei, ai gatului si decolteului), iar imbunatatirile vor aparea constant si gradual.


  • Marinescu Constantin – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Sibiu
  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed