Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Mariana Popa – EFT | NLP practitioner – Londra si online

Mariana Popa – EFT | NLP practitioner – Londra si online

Mariana Popa – EFT | NLP practitioner – Londra si online

: In prezent sunt trainer de dezvoltare personala, life coach, formator autorizat (acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), NLP practitioner (Neuro Lingvistic Programming) si EFT practitioner – metoda Progressive EFT™ (Emotional Freedom Technique, nivel 1 si 2, facilitator Lindsay Kenny). Ca EFT coach, va ajut in eliminarea blocajelor emotionale, astfel incat sa reusiti [...]
: ONLINE
: sesiuni de lucru pe skype sau la cabinet, in functie de preferinte
: +447.424.989.742
:

Detalii activitate

In prezent sunt trainer de dezvoltare personala, life coach, formator autorizat (acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), NLP practitioner (Neuro Lingvistic Programming) si EFT practitioner – metoda Progressive EFT™ (Emotional Freedom Technique, nivel 1 si 2, facilitator Lindsay Kenny).
Ca EFT coach, va ajut in eliminarea blocajelor emotionale, astfel incat sa reusiti sa valorificati potentialul maxim in toate domeniile vietii si sa va tranformati dorintele in realitati.
Sunt specializata in problemele de control al greutatii si imagine de sine, dar lucrez, in acelasi timp, cu alte diferite probleme si provocari zilnice.

  • Mariana Popa – EFT | NLP practitioner – Londra si online
  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari