consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Manoloiu Florin – Terapeut Yumeiho – Bucuresti

Manoloiu Florin – Terapeut Yumeiho – Bucuresti

Manoloiu Florin – Terapeut Yumeiho – Bucuresti

:
: Yumeiho este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului. Este cunoscuta si sub denumirea de “metoda de îndreptare a coxalelor, masaj si presopunctura” sau “masaj special oriental saionji”, insa denumirea originala este terapia Yumeiho.
: BUCURESTI
: Zona Dristor
: 0722.322.012

Detalii activitate

Terapia Yumeiho consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului functional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gama variata de tulburari care pot genera atat imbolnaviri acute, cat si suferinte cronice.

Desi este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv se numeste totusi terapie Yumeiho deoarece telul principal al acesteia este tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice. De asemenea, terapia Yumeiho poate fi aplicata si in scopul prevenirii sau incetinirii evolutiei suferintelor deja prezente.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Manoloiu Florin – Terapeut Yumeiho – Bucuresti”

 • Delia Popescu spune:

  Buna ziua,
  Va contactez in urma unei recomandari facute de un coleg al dumneavoastra de la Alba Iulia.Am facut cu putin timp in urma aceasta Terapie ”Yumeiho” la Alba Iulia si am fost foarte multumita de rezultate drept urmare, eu fiind din Bucuresti as vrea sa continui si aici. Se poate sa imi dati mai multe detalii despre locatia unde va desfasurati activitatea, pret, etc.?
  Va multumesc!

 • Cristi spune:

  Buna ziua,
  Va contactez in urma unei recomandari.
  Se poate sa imi dati mai multe detalii despre locatia unde va desfasurati activitatea, pret, etc.?
  Va multumesc!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile