consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Man Maria – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Cluj-Napoca

Man Maria – Terapie Bowen Bowtech | Tehnica Rejuvance – Cluj-Napoca

: Terapeut acreditat Bowen /Rejuvance
: Cluj-Napoca
: 0740.156.389

Detalii activitate

Tehnica Bowen este o terapie holistica care se bazeaza pe declansarea capacitatii de autovindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – doctorul interior! Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite zone precise de pe corp, trezim doctorul interior care preia comanda si incepe procesul de vindecare.

Tehnica Rejuvance este o metodă manuală, complet naturală de tratament facial, ce se bazează pe principiile fiziologice ale corpului și astfel încurajează structurile feței să-și recapete vitalitatea. Rejuvance este, de asemenea, denumită “facelift cu ajutorul degetelor”, deoarece are rezultat asemănător cu faceliftul, însă fără să cauzeze traumele tipice operațiilor chirurgicale. Terapeutul lucrează foarte precis și delicat asupra țesuturilor conjunctive și asupra celor 91 de mușchi ai feței, gâtului, umerilor și scalpului cu ajutorul masajului delicat și prin tehnica presopuncturii.
Tratamentul constă în 6 ședințe de câte o oră, fiecare adresându-se ariilor diferite ale feței, capului, gâtului și umerilor.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile