consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Man Anna Maria – Terapeut Yumeiho® | Terapeut Access Consciousness Bars® – Cluj-Napoca

Man Anna Maria – Terapeut Yumeiho® | Terapeut Access Consciousness Bars® – Cluj-Napoca

Man Anna Maria – Terapeut Yumeiho® | Terapeut Access Consciousness Bars® – Cluj-Napoca

: Misiunea mea este de a aduce schimbarea celor care o cauta, sa aduc bucurie si usurinta in viata oamneilor.
: Cluj-Napoca
: Str. Ciocarliei nr. 33
: 0741.624.208
:

Detalii activitate

Ce este terapia manuala Yumeiho®?

Terapia manuală Yumeiho® constă în tehnici de manipulare osteo-articulare, procedee de punctoterapie, tehnici şi procedee speciale de masaj, elemente de stretching; exercitii pentru prevenirea îmbolnăvirii, ameliorarea simptomelor şi păstrarea greutăţii corporale în limite normale.
Este o terapie care se adresează întregului corp şi are ca scop menţinerea stării de sănătate, stagnarea unei afecţiuni evolutive şi ameliorarea sau tratarea unei afecţiuni.
Această terapie a avut şi continuă să aibă rezultate uimitoare în diferite afecţiuni: asimetrii de bazin, cifoze, scolioze, hiperlordoze, cifoscolioze, tulburări de mers, nevralgii, neuromialgii, afecţiuni şi suferinţe ale aparatului cardiovascular, staze venoase şi limfatice, ischemii vasculare periferice în stadii funcţionale şi incipiente, hipertensiuni arteriale în stadii funcţionale, tulburări gastro-intestinale (tulburări funcţionale ale tranzitului intestinal de origine vegetativă, constituţională sau ca urmare a unei diete necorespunzătoare, tranzit intestinal diminuat, constipaţia, diareea fără cauze infecţioase), diskinezii biliare în pediatrie (anemii, rahitism, sindroame hipoanabolice de diferite cauze), pregătirea gravidelor, recuperarea pacienţilor care au suferit imobilizări prelungite.

Ce este Access Consciousness Bars®?

Este un masaj energetic extrem de relaxant care consta in atingerea blanda a celor 32 de puncte energetice de la nivelul capului; odata atinse, aceste puncte incep sa se activeze si corpul se elibereza de toata tensiunea mentala si psiho-emotionala, de stres, agitatie, dizarmonie si blocajele acumulate de-a lungul existentei.
Beneficiile care pot sa apara dupa o sedinta de Bars:

  • eliberarea tensiunilor din corp (eliberare fizica si psihica);
  • relaxare la cel mai profund nivel;
  • eliberarea punctelor de vedere fixe si a judecatilor creatoare de frici, depresii, insomnii, fobii, dependente si probleme de sanatate;
  • creeaza mai multa bucurie;
  • claritate mentala;
  • eliberare emotionala;
  • creste constienta, devii mai constient si mai prezent in viata ta, oferindu-ti posibilitatea de a-ti crea viata pe care o doresti cu usurinta;

Ce este un process de corp energetic Access Consciousness®?

Este o forma de masaj energetic care consta in atingerea blanda a unei zone afectate din corp; de exemplu daca exista orice forma de durere in corp, se atinge cu palmele usor zona afectata, cerem energiilor necesare sa se activeze si sa elibereze acea intesitate care produce durerea.
Sunt peste 64 de procese de corp energetice care sunt concepute sa elibereze diferite blocaje din corp. Cateva din ele sunt: eliminarea toxinelor din corp, pentru intarirea sistemului imunitar, eliminarea tiparelor de dizarmonie, memorie celulara, facelift energetic (intinerire fara botox), eliminarea traumelor din corp, eliminarea starilor de raceala din corp etc.
Aceasta metoda de terapie Access Consciousness Bars® si Access Body Process® a aparut pentru prima data in Romania in 2013, nu este foarte cunoscuta la noi in tara, exista doar 36 de facilitatori in toata tara; insa cei care au beneficiat de aceasta forma de terapie au fost si sunt in continuare multumiti, mai mult decat atat au reusit sa scape de anumite afectiuni, fapt care pentru unii, chiar si pentru medici, parea imposibil.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier