consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Georgescu Luminita – Facilitator Access Consciousness/Bars | Practician NLP – Bucuresti

Georgescu Luminita – Facilitator Access Consciousness/Bars | Practician NLP – Bucuresti

: Sunt facilitator Access Bars la Access Consciousness®, facilitator Access Facelift Energetic, practician Access Consciousness® Bars, practician de Access Consciousness® Facelift, practician de Access Consciousness™ procese de corp, practician NLP.
: BUCURESTI
: Str. Carol Davila nr. 74, sector 5
: 0733.059.512
:

Detalii activitate

Ma numesc Luminita Georgescu si sunt:

  • facilitator Access Bars la Access Consciousness®;
  • practician de Access Consciousness® Bars;
  • practician de Access Consciousness® Facelift;
  • practician de Access Consciousness™ procese de corp;
  • practician NLP.

In linii mari… un om. Un om recunoscator pentru el insusi si pentru tot ce inseamna viata lui. Si iubesc sa impartasesc cu ceilalti ceea ce sunt si fac. 

Pot spune ca totul, toate evenimentele din viata mea, absolut tot ce-am definit bun sau rau, corect sau gresit la momentul respectiv, a contat pentru ceea ce sunt astazi.

Scriu aici despre ce-am invatat din experientele mele. Toate vin din propria mea intelegere si din ce mi-am dat voie sa primesc de la viata.

Intentia cu care scriu este sa te inspire sa te uiti in viata ta, nu sa fii de acord cu mine. Sa te uiti cu blandete la toate cate ai trait si sa ai intelegerea ca totul a dat sens vietii tale si ca ceea ce esti acum e suma experientelor tale. Si poate alegi sa constientizezi ce-ai invatat din ele, sa le lasi in urma si sa Fii acum si aici si sa-ti creezi viitorul asa cum iti doresti. 

Alegerea ne apartine fiecaruia in parte!

Si te invit si pe tine sa faci alegeri! Sa alegi sa fii fiinta minunata care esti, sa faci si sa ai tot ceea ce-ti doresti. Si sa te asculti pe tine!

Te invit sa-ti pui cateva intrebari : cum ar fi viata ta daca ai fi tu cu adevarat? daca ai face ceea ce-ti place si ti-ai da voie sa traiesti asa cum iti doresti? Cum ar fi sa fii un catalizator pentru schimbare si o inspiratie pentru cei din jur?

Cum ar fi daca ti-ai da voie sa te bucuri de viata si sa fii fericit/a?

Te invit la sesiuni private cu terapiile si instrumentele Access  pe teme diverse : bani, relatii, sanatate, cariera si in legatura cu orice aspect din viata ta pe care vrei sa-l schimbi si la cursurile Access Bars pe care le sustin.

Practic aceste instrumente si terapii Access din decembrie 2016.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile