consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Comsuta Luminita – Terapie tibetana energetica si masaj Prananadi | Masaj limfatic | Detoxifiere | Termoterapie – Alba Iulia, Cluj-Napoca si Bucuresti

Comsuta Luminita – Terapie tibetana energetica si masaj Prananadi | Masaj limfatic | Detoxifiere | Termoterapie – Alba Iulia, Cluj-Napoca si Bucuresti

Comsuta Luminita – Terapie tibetana energetica si masaj Prananadi | Masaj limfatic | Detoxifiere | Termoterapie – Alba Iulia, Cluj-Napoca si Bucuresti

: Sunt de formatie profesionala jurist, iar in prezent sunt cofondator al Asociatiei Apusenii Verzi, dezvoltand satul si comunitatea ecologica cu acelasi nume in Muntii Apuseni (www.apuseniiverzi.org). Sunt practicanta a terapiei tibetane holistic-energetice Prananadi si a masajului tibetan de drenaj limfatic, dezintoxicare si echilibrare energetica Prananadi. De asemenea, am urmat 4 ani cursurile scolii de yoga, precum si cursurile Noii Medicine Germane. In familie am fost crescuta in spiritul terapiilor naturiste, mama mea scriind cartea "Tratamente naturale eficiente", iar tatal meu, "Ghid practic de presopunctura".
: Alba Iulia
: Alba Iulia (str. Ampoiului 14 A), Cluj-Napoca (la domiciliul pacientului si in satul ecologic Apusenii Verzi, sat Nadastia, comuna Almasu Mare) si Bucuresti
: 0754.975.175

Detalii activitate

Terapia energetica Prananadi

Terapia energetica Prananadi este o tehnica milenara care provine din Tibet, prin care se cultiva sanatatea fizica, psihica si spirituala, imbinand cunoasterea rationala si intelegerea intuitiva a energiilor corpului. Este mostenirea lasata de stramosi, in ceea ce priveste armonizarea cu fortele naturii si revenirea la practicile naturale, benefice si cunoscute de trup, minte si suflet. O tehnica energetica, ce nu prezinta riscuri, fiind naturala, accesibila si in acelasi timp o scoala spirituala.

Prananadi este o metoda de vindecare si evolutie spirituala (cele doua nu pot fi despartite) care pune accentul principal pe purificarea fizico-emotionala si mentala, privind procesul de vindecare ca pe o cale de evolutie spirituala si evolutia spirituala ca pe o cale de vindecare. In fata suferintelor zilnice cu totii cautam o cale de a fi fericiti. Prananadi este una dintre aceste cai care este accesibila fiecaruia dintre noi, daca facem un efort minim sa o cunoastem. Nu necesita cunostinte, conditie fizica, o stare materiala deosebita, ci doar dorinta sincera de a fi fericit si sanatos. Nu necesita incredere oarba in maestru si tehnica, increderea se consolideaza pe parcurs, in urma rezultatelor obtinute, rezultate care nu se lasa asteptate si de cele mai multe ori sunt direct proportionale cu efortul depus de fiecare. Dupa ce a fost atinsa o stare de sanatate satisfacatoare, incep sa apara starile de sanatate sufleteasca pe care noi le numim bucurie, fericire, multumire, urmate de stari pe care nu ni le putem imagina oricat ni se va povesti despre ele, dar care sunt baza unei fericiri durabile si independente de factorii exteriori, fericire pe care o cautam cu totii si o data atinsa nu ne mai poate fi luata de nimeni si de nimic, nici chiar de moarte.

Masajul Prananadi

Masajul Prananadi este un masaj energetic, un masaj holistic. Masajul holistic tratează individul ca pe un întreg, nu îşi îndreaptă atenţia doar asupra stării fizice, iar mişcările sunt în general mai lente, meditative. Acest tip de masaj a ajuns la noi din Tibet, în anii ’90. Despre această metodă de tratament lipsită de pericole, cu efecte benefice, în Tibet există mărturii scrise încă din 2700 î.e.n.

In cazul masajului holistic, din punct de vedere al eficientei masajului, sunt foarte importante atitudinea maseurului si pacientului, comunicarea dintre ei. Sarcina pacientului este sa se relaxeze, dar fara a fi distras, el trebuie sa se concentreze la atingerea maseurului, iar maseurul trebuie sa insoteasca procesul masajului cu o atentie sincera. La cel mai inalt nivel, masajul este o forma de meditatie, participantii impart clipa, amandoi se concentreaza asupra contactului intre ei.

Ce iti ofera acest tip de masaj?

Masajul bine executat influenteaza pacientul la toate nivelurile: fizic, energetic, spiritual.

Persoana care decide sa aleaga aceasta forma de prevenire a bolilor sau de vindecare va constata cu surprindere ce elemente pozitive vor aparea in cursul terapiei. Este o experienta unica sa simti ca vindecarea ta este declansata de atingerea unei alte persoane. Dupa cum stim, marea majoritate a problemelor organice pe care le avem sunt provocate de constiinta noastra. Metoda formeaza o punte de comunicare intre corp si constiinta. Are efecte si la nivel mental, declansand astfel procesul de vindecare a bolilor produse de constiinta noastra.

Stresul, aceasta stare sufleteasca daca devine o componenta permanenta a existentei ne poate ingreuna viata. Poate cauza insomnie, tulburari de personalitate si probleme organice. Masajul poate destinde extrem de bine aceasta stare.

Lipsa de miscare care reprezinta o povara deloc de neglijat asupra sistemului muscular si osos este o alta caracteristica a vietii moderne. Masajul periodic ajuta la pastrarea flexibilitatii optime si a conditiei tonice a muschilor. Oasele se pastreza puternice, rezistente.

Aceste modificari placute din organismul pacientului sunt declansate fara ca vindecarea sa fie legata de interdictii sau conditii stricte. Dupa o sedinta petrecuta intr-o atmosfera placuta, relaxanta, pacientul pleaca reincarcat energetic, reimprospatat, ca si cum ar fi petrecut zile intregi pentru regenerare.

Este foarte importanta si incarcatura sentimentala a masajului. Beneficiile spirituale ale masajului sunt greu de cuantificat pentru ca esenta lor este greu de definit, se refera la energie vitala, la intreg, care este mai mult decat suma partilor componente.

Trebuie subliniat ca masajul inceput din timp poate preveni boli, probleme serioase. Evolutia sanatatii noastre este in mainile noastre, suntem responsabili de desavarsirea vietii noastre! Profitand de cadoul tibetan stavechi, masajul, viata noastra va fi nu numai mai lunga, dar si mai sanatoasa si valoroasa decat a inaintasilor nostri.

Pe scurt, unele dintre beneficiile masajului Prananadi sunt:

 • relaxarea si tonifierea muschilor;
 • ajuta la circulatia sangvina;
 • creste nivelul hemoglobinei;
 • imbunatateste circulatia limfatica;
 • extinde elementele tesuturilor conjunctive;
 • are efect si asupra centrilor energetici ai corpului, asupra chakrelor;
 • ajuta la calmarea tensiunilor si a grijilor, a nelinistilor;
 • ajuta la constientizarea mai profunda a intregului nostru corp;
 • creeaza buna dispozitie, incredere si o senzatie de bucurie;
 • poate elibera energii uriase, care sunt blocate de tensiuni vechi;
 • poate transforma deprinderile proaste (ticuri, vicii);
 • poate modifica pozitiile corporale sau expresiile faciale incorecte.

Acest masaj reprezinta un tratament complex, cu elemente de:

 • conditionare;
 • tonifiere;
 • vindecare;
 • energizare;
 • efecte pe meridianele energetice, sistemul limfatic si metabolismul lipidic.

Detoxifiere

Colaborez cu compania producatoare de cataplasme energetice si de detoxifiere cu plante, FG Xpress. FG Xpress Powerstrips patch este un produs unic, nu este medicament (nu trece prin stomac, ficat, rinichi etc.) si aduce organismului ceea ce are nevoie pentru sănătate: oxigen, energie, detoxifiere, nutrienți, apărare imunitară, regenerare celulară.

Este o formulă puternică, prin care se asociază efectului tămăduitor al ierburilor știute de maeștrii chinezi de mii de ani, dar tăinuite de știința modernă.

A fost atestat medical: din iulie 2013  a fost recunoscut dispozitiv medical clasa I de către FDA-USA.

Aplicarea este comodă, direct pe piele, iar acțiunea rapidă (la 85% din cazuri în primele 4 ore).

Beneficii:

 • in disconfortul legat de: oboseală, stres, lipsă de concentrare intelectuală, disfuncții erectile;
 • foarte satisfăcător în ameliorarea calității somnului;
 • posedă proprietăți antiinflamatoare în mușchi, articulații, tendoane;
 • efect antiaging lin, într-un program de 30 de zile (rezultatul: un ten încântător).

Compoziție: ginseng rosu de Coreea, germaniu organic, fitoplancton marin, argint coloidal Saponina.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Comsuta Luminita – Terapie tibetana energetica si masaj Prananadi | Masaj limfatic | Detoxifiere | Termoterapie – Alba Iulia, Cluj-Napoca si Bucuresti”

 • Dan Andreea spune:

  Buna ziua:) As fi interesata daca practicati si termoterapie tibetana si care sunt preturile pentru astfel de sedinte?

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile