Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Loredana Tudor – Terapeut Bucuresti

Loredana Tudor – Terapeut Bucuresti

: Masaj terapeutic (bioenergetic), reflexoterapie, drenaj limfatic, recuperare medicala.
: BUCURESTI
: Bucuresti sect 6 si domiciliul clientului
: 0784015329

Detalii activitate

  • Masaj terapeutic (bioenergetic)
  • Reflexoterapie
  • Drenaj limfatic
  • Recuperare medicala

In terapia holistica omul este vazut ca întreg, iar boala ca o disfunctie a întregului. Aceasta terapie este o terapie preventiva si complementara terapiilor alopate. Omul in viziunea holistica este constientizat ca Microcosmos, făcând parte din Macrocosmos si având o menire personala, sociala si universala.

“Puţini oameni sunt cu adevărat deschişi la hrănirea cu energie. Există o legătură strânsă între stima sau iubirea de sine, în sensul creştin – ca măsură a dragostei pentru aproape, nu iubirea egoistă – şi posibilitatea de a primi energia de care avem nevoie, aşa cum vine ea din univers, fără să o preluăm transformată de la semenii noştri, producîndu-le neajunsuri. Astfel, conştientizând importanţa iubirii de sine, este bine să ne străduim, în fiecare zi, să creştem această putere. Masajul bioenergetic ajută în reechilibrarea energetică a organismului dar şi în menţinerea unei aure curate”.

Terapeutul aplica masajul bioenergetic în acelaşi timp cu alte tipuri de masaj, sau cu alte metode terapeutice, potenţînd efectul acestora. Şedinţele de masaj durează între 30-60 de minute, în funcţie de tipul masajului şi se desfăşoară în cabinetul de terapii complementare.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Loredana Tudor – Terapeut Bucuresti”

  • Ambrus Florica spune:

    Caut o colaborare in domeniul bioenergoterapie,masaj terapeutic,reflexoterapie,masaj anticelulitic.Am o diploma in aceste domenii si am si ceva experienta. Multumesc.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari