consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Laszlo Caterina – Terapeut Theta Healing – Cluj

Laszlo Caterina – Terapeut Theta Healing – Cluj

Laszlo Caterina – Terapeut Theta Healing – Cluj

:
: Fiind terapeut ThetaHealing® certificat de THINK pot să te ajut să îți găsești locul în lume, să înveți să te iubești și să te accepți conștientizându-ți puterea și valoarea adevărată, să te simți bine în pielea ta, să te însănătoșești și să trăiești în abundență, într-un cuvânt să îți (re)găsești fericirea. Ești gata???
: Cluj-Napoca
: Str. Fantanele nr. 7-21
: 0744.987.186

Detalii activitate

Theta Healing® este o tehnică care aparține domeniului vindecării cuantice. Este o tehnică deosebit de eficientă pentru copii, adolescenți și adulți deopotrivă. În cadrul ședinței de terapie liniștim mintea cu ajutorul unei vizualizări și o aducem în starea theta, aceste unde permițându-ne să ajungem la informațiile stocate în mintea subconștientă. Astfel putem schimba cu ușurință programe, convingeri sabotoare pe care nici măcar nu bănuiam să le avem, dar care ne împiedică să ne atingem scopurile.
Tehnica aduce schimbări rapide pe toate planurile vieții, recreându-ți realitatea conform dorințelor tale, dar de data asta conștient. Nu uita: Tu și Doar Tu ești creatorul realității tale!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Laszlo Caterina – Terapeut Theta Healing – Cluj”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed