Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Ivanov Andra – Reconectarea personala | Reconnective Healing | Instructor asociat la The Reconnection – Bucuresti

Ivanov Andra – Reconectarea personala | Reconnective Healing | Instructor asociat la The Reconnection – Bucuresti

Ivanov Andra – Reconectarea personala | Reconnective Healing | Instructor asociat la The Reconnection – Bucuresti

: Reconnective Healing si reconectarea personala sunt metode noi si revolutionare de vindecare, dar si de evolutie a fiintei umane la toate nivelurile ei: fizic, mental, emotional si spiritual. Functioneaza printr-un spectru larg de frecvente de vindecare - energie, lumina si informatie - in concordanta cu necesitatile si stadiul actual de evolutie in care ne aflam.
: BUCURESTI
: Piata Delfinului, Bd. Chisinau nr. 7, bl. A1, sc. 1, parter, interfon 03C, sector 2
: 0723.694.584

Detalii activitate

Am început aceasta activitate dupa ce am fost inginer, om de afaceri si jurist, descoperind ca exista mai mult decat lumea asa cum o percepem prin cele cinci simturi. Am inceput cercetarea si informarea in domeniul vindecarii prin metode nealopate: Silva Mind, tehnica radianta, cristaloterapia, bioenergoterapie si altele. Aceste studii s-au aprofundat prin absolvirea cursurilor ANATECOR si atestarea ca terapeut in terapii complementare. In cadrul acestei calificari am descoperit o noua metoda de vindecare, potrivita etapei de evolutie prin care trece acum umanitatea: Reconnective Healing si reconectarea personala.

Metoda de vindecare descoperita de dr. Eric Pearl permite vindecarea la toate nivelurile (fizic, mental, emotional si spiritual), reintegrarea in structurile universale si evolutia fiintei umane la nivel profund.

Ce inseamna Reconnective Healing (vindecarea reconectiva):

Reconnective Healing este adesea o experienta care schimba viata deoarce utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Aceste energii intens palpabile sunt amorsate la inceputul sedintei si continua sa lucreze cu tine mult dupa ce sedinta s-a incheiat. Prin participarea ta la aceste sedinte, vei fi schimbat pentru totdeauna, functionand la o frecventa mult mai inalta decat oricand si fiind acordat cu ea.

Sunt necesare 3 sedinte, cel mult, in prezenta solicitantului sau la distanta.

Ce inseamna reconectarea personala:

Reconectarea personala reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin Reconectarea personala se creeaza conditiile pentru evolutia personala la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.

In ce consta procesul reconectarii:

Liniile energetice ale corpului nostru, la origini liniile meridiane denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

·         Practician certificat de Reconnective Healing si reconectare personala din 2007:

  • sedinte de Reconnective Healing si reconectare persoanala.

·         Instructor Asociat la The Reconnection:

  • predarea Programului pentru Practicieni Certificati de Reconectare (PPCR) care creeaza practicieni de reconectare personala;
  • sedinte de certificare pentru practicienii de reconectare personala;
  • mentoring si reinnoirea statutului de practician certificat de reconectare personala;
  • clase de reimprospatare a cunostintelor pentru practicienii de Reconnective Healing si reconectare personala.

·         Asistenta in echipa dr. Eric Pearl, la seminarele de reconectare personala din Romania sau din strainatate, din 2008

·         Instructor pentru cursurile „Reconectarea si copiii”, din 2010

– Cursuri pentru copii: “Reconectarea si copiii”.

Pentru programari la sedinte de Reconnective Healing si reconectare personala, sunati la 0723.694.584 sau scrieti la: andraivanov.reconectarea@gmail.com.

Consultati periodic:

www.reconectarea.com

http://andraivanov.reconectarea.com/

https://www.facebook.com/andra.ivanov.94?ref=tn_tnmn

http://www.thereconnection.com/practitioner-directory/detail/?idx=3977

Pentru mine, practicianul este persoana chemata sa contribuie in mod holistic la eliminarea blocajelor si dezechilibrelor energetice ale persoanelor care aleg să il solicite. De aceea cred că rolul meu este acela de a facilita legatura intre pacienti si Sursa care ne-a creat pe toti, cu iubire, in pace si onorand Tot Ceea Ce Este.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita