Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
IULIANA FŰLAS – Terapeut Reiki Constanta

IULIANA FŰLAS – Terapeut Reiki Constanta

IULIANA FŰLAS – Terapeut Reiki Constanta

: ,
: Vindeca-ti sufletul si trupul! Cu terapie energetică Reiki te voi ajuta sa-ti rezolvi problemele de sănătate fizice, în plan mental, sufletesc și spiritual. Terapia energetica nu are contraindicatii si se adreseaza oricarei persoane indiferent de varsta si de starea de sanatate.
: Constanta
: Bdul Mamaia 284, Constanta
: 0723.08.10.70
: 0785.81.97.43

Detalii activitate

Un tratament REIKI este un lucru extraordinar pentru oricine, indiferent de varsta: sugarii si copii de cativa ani adora REIKI, femeile insarcinate gasesc ca REIKI are un efect puternic de alinare atat pentru ele cat si pentru fat, oricum, adultii de orice varsta vor gasi in REIKI un tratament de mare ajutor pentru orice problema de sanatate sau cauzate de stres.

Lista tuturor afectiunilor unde tratamentul energetic poate ameliora sau vindeca:

Adenom de prostată, Alergie, Ameţeli, Anxietate, Artroză, Astm, Basedow, Bronşită, Bronhopneumonie, Cardiopatie ischemică, Cataractă, Cefalee, Cefalee occipitală, Circulaţie sangvină deficitară, Ciroză hepatică, Colită, Constipaţie, Convulsii, Depresie, Depresie atipică, Dezvoltarea curajului, Diabet, Dureri de cap, Enterocolită, Enurezis, Epilepsie, Fibrom uterin, Glaucom, Glosodimie, Halucinaţii, Hepatită, Hipoacuzie (pentru tineri), Lombalgii, Migrene, Miopie (pentru tineri), Nevralgie de trigemen, Oboseală, Paranoia, Prostatită, Schizofrenie, Sciatică, Scleroză, Sindrom discordant, Sinuzită, Spasmofilie, Stenoză aortică, Stenoză mitrală, Teamă, Tiroidă, Ulcer, etc.

RECOMANDARI INAINTE DE TRATAMENT:

-Nu trebuie sa nu luati o masa copioasa nici inainte si nici dupa tratament, intrucat organismul se relaxeaza si energia este folosita pentru detoxificarea acestuia, alimentele pot stagna in sistemul digestiv.
-In timpul tratamentului s-ar putea sa simtiti cald, fierbinte, racoare, frig, gadilaturi, senzatie de lumina, s-ar putea sa adormiti si chiar sa visati.Sensibilitatea poate sa difere de la un tratament la altul.
-In urma unui tratament va veti simti relaxat si plin de energie.

Va astept cu drag sa lucram impreuna.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari