Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie – Constanta

Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie – Constanta

Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie – Constanta

: De unde porneste ideea iniţiala de a practica psihologia? Din nevoia impetuoasă de a ajuta pe oricine are nevoie de sustinere, de empatie, de intelegere, împletita cu anumite experiente trăite si, in principal, din ceea ce am invatat din urma lor! Este o cunoastere pe care, daca ai posibilitatea, poti sa o imprastii in jurul tau, poti sa fii de folos oricui iti solicita ajutorul! Daca simtiti nevoia unei clarificari, daca va este dificil sa vedeti solutionarea problemelor ivite, va ies in întâmpinare cu mult drag!
: Constanta
: B-dul Alexandru Lapusneanu nr.117, Bl.AL4, Sc.A, Et.4, Ap.11, Constanta
: 0732750706
: 0732750706

Detalii activitate

Sunt psiholog format in scoala experientiala si modalitatea in care inteleg sa fac consiliere este suportiva, vreau sa va fiu alaturi in drumul ce il aveti de parcurs in întelegerea motivaţiei reale (uneori bine ascunsa undeva, in subconştientul nostru) a diverselor probleme cu care va confruntaţi. Nu va voi da “retete” prestabilite pentru ca nu exista asa ceva; va voi ajuta sa găsiti solutia personala, care vi se potriveste si pe care o puteti descoperii cu putin efort si cu îndrumarea necesara, iar in cadrul grupurilor de dezvoltare personala o sa puteti intelege cât de importanti sunteti, câte va stau in putinta si faptul ca aveti, indiferent de vârsta, posibilitatea de a va schimba in bine si, pe cale de consecinta, de a-i determina pe cei apropiati sa faca acelasi lucru!

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile