consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Scutelnicu Ina – Terapeut Bowen Bowtech – Cluj-Napoca

Scutelnicu Ina – Terapeut Bowen Bowtech – Cluj-Napoca

Scutelnicu Ina – Terapeut Bowen Bowtech – Cluj-Napoca

:
: Terapia Bowen, cunoscuta si ca terapia Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique), este de departe, cea mai simpla si mai eficienta tehnica holistica a secolului 21 .
: Cluj-Napoca
: str. Mehedinti nr. 5, ap .4, cod 400679
: 0722.760.364

Detalii activitate

Desi in Romania este nou aparuta, in plan international, terapia Bowen este considerata atat de medicina alopata, cat si de cea alternativa ca fiind una din cele mai puternice metode de insanatosire.
Este o formula unica de reechilibrare neuromusculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos, cat si la nivel muscular.
Terapia Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

  • Deplasarile osoase se realiniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie;
  • Tensiunile musculare se elibereaza si circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic;
  • Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu seamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura;
  • Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva;
  • Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile