Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cercel Ileana – Psiholog clinician | Terapeut ABA – Bucuresti

Cercel Ileana – Psiholog clinician | Terapeut ABA – Bucuresti

Cercel Ileana – Psiholog clinician | Terapeut ABA – Bucuresti

: ,
: Psiholog clinician, terapeut ABA
: BUCURESTI
: Str. Rotunda nr. 4, bl. Y1 A, sc. 1, ap. 4, sector 3
: 0724.545.599

Detalii activitate

Sunt psiholog clinician specialist, codul 1306, atribuit de Colegiul Psihologilor din România în anul 2006. Până în prezent am desfăşurat peste 2500 de şedinţe cu copii (cu autism, ADHD, Sindrom Asperger şi Down, cu tulburări de vorbire, comportament, alimentare, etc.), dar şi cu adulţi (cu tulburări afective, anxioase, disociative, de personalitate, somatoforme, sexuale, de comportament alimentar, somn, adaptare, AVC-uri, etc.).
În anul 2011 am organizat şi susţinut două conferinţe împreună cu Universitatea “Valahia” Târgovişte şi DGASPC Dâmboviţa despre problematica copiilor cu tulburări din spectrul autist şi ADHD/ADD.
În ultimul an, pe lângă activitatea sus menţionată în Bucureşti şi Dâmboviţa, am desfășurat peste 500 de ședințe de consiliere, evaluare vocaţională, orientare profesională, identificarea unui loc de muncă finalizată cu angajarea unor beneficiari, susţinerea post angajare – etape cadru în dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, de autonomie şi dezvoltare socio-profesională, în sensul „împlinirii vocaţiei personale” a beneficiarilor, în cadrul Patronatului Medicinei Integrative din Bucureşti.
In septembrie 2012 am deschis portile “Scolii parintilor” – servicii gratuite, iar in noiembrie 2012 am organizat workshopuri cu tema “Prima impresie conteaza”.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Cercel Ileana – Psiholog clinician | Terapeut ABA – Bucuresti”

  • Roxana farimita spune:

    Buna seara am un baietel de 2 ani si 10 luni si tocmai cea fost diagnosticat cu elemente din spectru autist asi dori sa incepem terapia aba cat mai curand . Va multumesc frumos.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita