consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Hotăranu Cosmin Dumitru – Inforenergetică | Remedii florale Bach | Aromaterapie – Iași, Roman, Bacău

Hotăranu Cosmin Dumitru – Inforenergetică | Remedii florale Bach | Aromaterapie – Iași, Roman, Bacău

Hotăranu Cosmin Dumitru – Inforenergetică | Remedii florale Bach | Aromaterapie – Iași, Roman, Bacău

: Inforenergetică, remedii florale Bach, aromaterapie - Iași, Roman, Bacău
: Iasi
: Iași - Fundația de Inforenergetică Sf. Apostol Andrei, filiala Iași | Roman - CMI Dr. Hotăranu Petronelă Roxana | Bacău
: 0745.350.334

Detalii activitate

Inforenergetica:

Este o ştiinţă spirituală de graniţă, complexă, o realizare românească în totalitate, care utilizează metodele proprii de cercetare folosind şi determinările radiestezice (extras de pe site-ul www.inforenergetica.ro).

Una dintre teoriile de bază a inforenergeticii este teoria biostructurală a materiei vii (comunicată pe plan internaţional de către autorul ei, regretatul academician Eugen Macovschi), completată şi extinsă de dl. Claudian Dumitriu. O altă teorie utilizată este aceea a informateriei, aparţinând academicianului Mihai Drăgănescu, din perioada anilor 1987-1989, teorie care se găseşte în lucrarea sa, “Ortofizica”. Matematica şi informatica sunt, de asemenea, două din ştiinţele de bază care se regăsesc în toate capitolele inforenergeticii, alături de toate celelalte ştiinţe moderne.
Investigaţia inforenergetică specifică, direcţionată, constituie un instrument redutabil de penetrare extrasenzorială a universului, cauzelor subtile ale fenomenelor şi desfăşurării fazelor lor. Ea depăşeşte capacităţile noastre de percepţie, dar le depăşeşte şi pe acelea ale AMC-urilor (aparate de măsură şi control) existente. Rezultatele eforturilor de realizare ale unor AMC-uri performanţe în domeniul inforenergetic, sunt parţiale şi foarte modeste. Deocamdată, nu se întrevede posibilitatea de obiectivare a întregii game de radiaţii inforenergetice cu ajutorul AMC-urilor, deoarece până în prezent acestea, în majoritate, sunt în afara domeniului acesibil lor, conform clasei de sensibilitate (limitată deocamdată de posibilităţile tehnice şi tehnologice existente) (extras de pe site-ul www.inforenergetica.ro).

Remediile florale Bach:

Terapia florală Bach este o metodă holistică de vindecare, sigură, naturală și fără efecte adverse, descoperită de dr. Eduard Bach în Anglia (1920 – 1930). Prin ea se restabilește ușor echilibrul între minte, suflet și corp prin alchemizarea emoțiilor negative, cum ar fi frica, grijile, ura și nehotărârea care interferează cu echilibrul ființei ca întreg. Încă din secolul al XVI-lea, Paracelsus a descris puterea de vindecare a 9 din florile utilizate în această terapie minunată. Totul în lume este compus din vibrații; natura (si muzica) folosesc aceste vibrații pentru a oferi modele armonioase pe care le putem utiliza cu încredere.

Remediile Bach au eficacitate asupra organismului prin echilibrarea mental-emoțională, energizând și protejând totodată pacientul. Acționează și la nivel fizic extrem de rapid, când sunt administrate corect, cu atât mai rapid și mai evident cu cât dezechilibrul e mai mare (a se vedea cazurile de revenire din comă după administrarea de Rescue Remedy spray și picături, citate de literatura de specialitate, precum și cele referitoare la alte remedii).
Acționează la nivel vibrațional, energetic, pe principiul rezonanței: dacă organismul are nevoie de el, reacționează, iar dacă nu, îl ignoră. Acest lucru le face să fie atât de sigure pentru administrare
În plan fizic, vibrația remediului reacționează cu vibrația celulelor umane, crescând-o.
Practic, esența florală înmagazineaza amprenta, semnătura energetică a plantei din care este făcută, aceasta acționând la nivelul corpurilor subtile (emoțional și mental) ale organismului, echilibrarea acestora având ulterior efecte benefice asupra corpului fizic.

Aromaterapia:

Aromaterapia științifică este terapia holistică care folosește uleiuri esențiale extrase din plante aromatice pentru a vindeca și preveni, pentru a echilibra, armoniza și promova sănătatea trupului, a minții și a sufletului. Ca şi metodă oficială, aromaterapia științifică tratează bolile cu ajutorul uleiurilor esențiale și a esențelor 100 % naturale și chemotipate (cu o compoziție bine definită și raportată la molecula activă principală) cu rol antiinflamator, antiviral, antimicotic etc., în loc să folosească molecule de sinteză, din compuși chimici, cu activitate terapeutică redusă.

Uleiurile esențiale folosite:

În practica mea folosesc uleiurile esențiale, cu foarte bune rezultate.
Sunt peste 300 de uleiuri esențiale chemotipate cu efecte terapeutice bine definite și demonstrate științific (cu studii paraclinice și clinice probatoare), care sunt grupate în 15 familii terapeutice, dupa bolile care sunt tratate cu ajutorul lor:

 1. Antiinfecțioase și imunostimulatoare/imunomodulatoare – pentru a trata răceli, gripa, infecții ORL, vaginita, infecții virale etc.
 2. Antiinflamatorii și antialergice – pentru a trata artrita, eczeme, febra fânului, astmul;
 3. Anticatarales (expectorante, mucolitice) și lipolitice – pentru a trata bronșita, sinuzita, celulita;
 4. Neurotrope (antispasmodice, analgezice, sedative) – pentru crampe de efort, torticolis, luxație lombară, artroză, migrene, insomnie, anxietate, oboseala;
 5. Endocrinoregulatoare – pentru a trata sindromul premenstrual, menopauza, infertilitatea, hipo- si hipertiroidismul, impotența;
 6. Vasculotropice si hemotropice – pentru a trata venele varicoase, hemoroizii, flebita, ateroscleroza, hipertensiunea, aritmia, valorile crescute ale colesterolului;
 7. Antitumorale și antileucemice – pentru a trata anumite tipuri de cancer și leucemii;
 8. Digestive și hepatostimulante – pentru tratarea dispepsiei, indigestiei, greații, insuficienței hepatice;
 9. Uleiuri esentiale pentru vindecarea hematoamelor cicatricilor, acneei, arsurilor, vergeturilor, echimozelor;
 10. Tonice si stimulente – pentru a trata oboseala, epuizarea;
 11. Termoreglatoare – pentru a trata febra și hipotermia;
 12. Nefrostimulante (diuretice) – pentru a trata nefrita, edemele, hipertensiunea;
 13. Litolitice – pentru tratarea calculilor biliari și renali;
 14. Antioxidante – pentru prevenirea sau tratarea petelor de vârstă, îmbătrânirea prematură și bolile degenerative;
 15. Uleiuri pentru tratarea bolilor psihoemoționale;
 16. Alte domenii în care am utilizat uleiurile esențiale sunt: agricultura, medicina veterinară, cosmetica.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile